Vyrovnat si účty přehled

Vyrovnat si účty https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/336281/bmid_vyrovnat-si-ucty-1iP-336281.jpg 4 44 44

Sharon Conwayová a Lenny Scott se měli rádi už jako teenageři. Když oznámili, že se chtějí vzít, všichni je od toho zrazovali. Bylo jim jedno, že jsou příliš mladí, oni zkrátka věděli, že chtějí být spolu. Sharon neznepokojovaly Lennyho obchody, které podle všeho dalece přesahovaly to, co ještě lze považovat za zákonné. Pro ni bylo důležité, že Lenny umí dobře zabezpečit rodinu. Ona sama se starala o domácnost a dva syny. Pokud šlo o Sharon, život nemohl být lepší. Pak se ale jednou Lenny nevrátil domů. Nebylo to poprvé – ale bylo to naposledy. Kdosi ho totiž zavraždil a brutalita toho činu šokovala dokonce i otrlé policisty. Sharon se dlouhých dvacet let snažila zjistit, kdo to udělal a proč. Pravdu nalezla až nyní, ale v žádném případě nehodlá nechat spáchaný zločin bez trestu. Pomsta není nikdy promlčená a nyní nastává čas, jak si s vrahem vyrovnat účty.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

Get Even , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vyrovnat si účty. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

čef
28.09.2022 3 z 5

Příběh ze života londýnské galerky, hnusných lidí, kteří si vydělávají na živobytí zabíjením a mučením. Dále se zde autorka zabývá změnou pohledu na homosexualitu za posledních cca 40 let, ne, že by mne to nějak zajímalo. Román pěkně odsypá a je to jen dobře.

NADEI
23.06.2020 2 z 5

Jednoduché, ale dá se. Autorka mě tentokrát docela zklamala, hodně se opakuje, jakoby si čtenář nic nepamatoval, námět dobrý, ale podání nanicovaté.


petrpospa
21.03.2020 1 z 5

Milkshake, milkšejk, mléčný koktejl. To je nápoj z mléka, příchuti a spousty vzduchu. Po jeho vypití máte pocit plného žaludku, ale sytí rozhodně nejste. A stejné pocity mám z této knihy. Uděláno tak, aby to chutnalo, líbivé a nenáročné. Příběh sám o sobě je velmi jednoduchý a bez šířky, propracovanosti a detailů. Existuje zde jen svět gangsterů, bez obyčejných lidí a dokonce i bez policistů, což je úplně mimo realitu. Autorka se navíc hodně opakuje, až se zdá, že zapomněla, co psala o pár stránek dříve. Ale taky je to možná proto, aby splnila požadavek nakladatele na min. 400 stran textu. A to se jí podařilo! Hlavně členěním příběhu do 180i kapitol!!!! Kapitola začíná nadpisem zabírajícím polovinu stránky, následuje stránka (někdy i dvě) textu s hrubým řádkováním a končí poslední stránkou se třemi až pěti řádky... Promiňte mi, ale takhle okatě mě už dlouho nikdo neojebal!
...jdu si udělat milkshake!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vyrovnat si účty v seznamech

v Přečtených74x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených2x
v Knihotéce86x
v Chystám se číst28x
v Chci si koupit3x

Štítky knihy

thrillery pomsta

Autorovy další knížky

Martina Cole
anglická, 1958
1997  89%Maniak
2002  87%Královna zločinu
2001  86%Zabiják
2002  87%Bez tváře
2013  78%Bestie