Vymazlené vraždy 3 přehled

Vymazlené vraždy 3 https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527598/mid_vymazlene-vrazdy-3-656d8e21d05b4.jpg 5 8 8

Podivínský influencer zmizel v rekonstruovaném domě kouzelníků. Někdo plánovitě vraždí příslušníky stejného rodu. Jak odhalit námezdního vraha bez motivace k oběti? Po úspěchu knih Vymazlené vraždy a Vymazlené vraždy 2 přichází nakladatelství Golden Dog s dalšími třemi detektivními povídkami Milana Skály. Povede se vrahy odhalit i tentokrát, nebo na ně bude policie krátká?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vymazlené vraždy 3. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Malarkey
včera 4 z 5

Na posledním Comic Conu jsem u stánku Golden Dogu zahlédl třetí díl Vymazlených vražd a neváhal. Okamžitě po něm šáhnul.

Po prvním díle jsem totiž tušil, že autor Milan Skála umí tvořit velice zajímavé kriminální případy, které nejen, že je radost číst, ale zároveň Vás baví i to dění kolem rozkrývat.

A zde to nebylo jiné. Jen bych dodal, že nejlepší z těch tří příběhů byl nejspíš ten první.

666Jitka
14.03.2024 4 z 5

Další tři vymazlené Skálovky se mi rozhodně skvěle četly a příjemně vyplnily chvíle volna. Vražedné povídky donutily mé šedé buňky zapnout motory a zamyslet se při typování vraha a hádání pohnutek ke spáchání činu. Nemůžu si pomoci, ale zase mi ( hlavně první příběh ) připomněl případ poručíka Columba. Každopádně jednotlivým detektivkám nechybí nápaditost a napětí, které udrží čtenářovu pozornost a knihu slupne jako malinu.


Ven_D
08.03.2024 5 z 5

Baví mě dialogy, různorodý tým, stejně jako pestrá škála postav i prostředí, do kterých se během vyšetřování a pátrání dostáváme. Máme tu svérázného influencera, který byl kdekomu trnem v oku včetně manželky a prostě zmizel. Nebo rod s hlubokou historií, jehož členové padají jako mouchy bez zdánlivých souvislostí. Do třetice se úspěšný stavitel stane obětí nastražené výbušniny ve voze a pachatel je nade vši pochybnost profík.

Božská vyladěná jednohubka o 186 stranách, která dělá čest detektivnímu žánru. Ano, opakuji se, neboť tato věta zazněla u obou předchozích recenzí. Netřeba okecávat, když Milan Skála udržel laťku, kterou si nastavil, a kvalita jeho díla nijak neklesá. Radost ze čtení trvá a spokojený čtenář je nadšený a chce prudit s otázkou, kdy bude čtyřka? Ano, s jídlem roste chuť. A když je to výtečné však to znáte! Odkaz na kompletní hodnocení najdete v záložce "Recenze".

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vymazlené vraždy 3 v seznamech

v Přečtených9x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce7x
v Chci si koupit2x