Výchova kojence v rodině přehled

Výchova kojence v rodině https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388339/mid_vychova-kojence-v-rodine-BLb-388339.jpg 4 14 14

Metodická příručka pro pediatry a dětské sestry pracující v dětských poradnách, jeslích, kojeneckých ústavech, porodnicích a terénu

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Výchova kojence v rodině. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

oliviet
19.08.2018 5 z 5

Krásná kniha, moc pomohla

Evasku
08.08.2018

Je to úžasná kniha. Vychovávala jsem podle ní svou nejmladší dceru, a ta je dnes herečka a zpěvačka. Teď má měsíčního chlapečka a já tu knížku všudemožně na internetu hledala, aby ji měla také k dispozici ( tu starou jsem někomu půjčila a už se mi nevrátila.) :-) Knížku jsem si stáhla v pdf na ulozto. :-)


kaktuss
07.07.2018

Dobrý den, výborná kniha, kterou jsem použil při výchově všech svých 4 dětí ( nyní 32-9 let). Všechny začaly chodit okolo 11.měsíce a všechny jsou dnes mimořádně prosperující.
To Bonda: Nejde o tréninkový plán, žádný tlak na výkon. Každé dítě je jiné, a v knize se to velmi důsledně opakuje, takže každé má jinou rychlost. Pokud toto vnímáte, není kde udělat chybu. Skvělé jsou hlavně tyto myšlenky: a) celý život se vyvíjíme, ale v 1. roce máme schopnost rozvoje absolutně největší, b) fyzický rozvoj stimuluje, s ohledem na zvětšování pohyblivosti a tedy schopnosti interakce se světem, schopnosti mentální, c) perfektně propracovaná postupná návaznost jednotlivých cviků -s výbornou znalostí problematiky.
Ještě jedna má osobní zkušenost: Velmi pracovně vytížený muž má dost omezené možnosti, jak se zapojit do procesu výchovy kojence a např. získávat potřebné "kladné body" pro rovnováhu v rodinné atmosféře. To že jsem vždy nebo často večer vzal potomka a 0,5-1 hodinu se dítěti podle této knihy věnoval mi tyto věci hodně usnadnilo. A hlavně, velmi jsem se učil vztahu k dítěti. Ženy tuto schopnost mají dánu přirozeně, my se ji musíme naučit.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Výchova kojence v rodině v seznamech

v Přečtených17x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce21x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x