Vila přehled

Vila
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538392/bmid_vila-6643fe1693b61.png 4 34 34

Nepřekonatelná reality show: Luxusní vila. Deset soutěžících v tropickém ráji na soukromém ostrově. Každý okamžik živě přenášen publiku na celém světě, které má moc kontrolovat každý krok soutěžících. Mladá novinářka Laura je svým bezohledným editorem donucena, aby se do reality show zapojila pod falešnou identitou a vynášela zevnitř informace o svých soupeřích. Jakmile ale show odstartuje, ocitá se Laura nejen daleko od své komfortní zóny, ale i v moci nemilosrdné producentky, ochotné udělat cokoliv pro zvýšení sledovanosti. Všichni ale mají tajemství, která by raději udrželi pod pokličkou, a teplota v ráji stoupá. Jak daleko jsou ochotni soutěžící zajít, aby si zajistili hlasy diváků? Jak daleko zajde sama Laura? A opravdu by někdo zabil, aby vyhrál? Reality show na život a na smrt začíná…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Metafora
Originální název:

The Villa , 2023


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vila. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

PREBURDA
včera 2 z 5

Tentokráte zklamání od této knihy. Autorka sáhla k jinému tématu, žánru a stylu psaní. Řekla bych, že to jí nesedlo. Oproti "Vinici v Provence", pro mne zklamání.
I když a za toto dílko dávám ** a jak už bylo psáno námět reality show, poukázat na stupiditu, znemožnit se, pozbýt lidskost, pro pár špinavých peněz...........na to člověk opravdu musí mít kachní žaludek

blurrydenisa
10.06.2024 2 z 5

Kdyby byla celá knížka napsaná tak, jak bylo pár posledních stránek, tak by to bylo vážně super. Bohužel dle mého názoru ale "dobře" napsaný konec v případě této knihy nevykompenzuje to, co bylo na předešlých stránkách -- nesympatické postavy, jejich nelogické a otravné chování (i když to mělo být součástí "show"), vcelku zbytečné dialogy a občas nějaká ta prázdná místa v příběhu, která nedávala smysl.

Ale přijde mi, že se autorce úspěšně povedlo vyzdvihnout tu hlavní myšlenku knihy, nebo alespoň co si myslím, na co chtěla poukázat, a to je celá "morbidita" sledování reality show podobných, jako bylo v této knize.

Tl;dr myšlenka dobrá, ale zpracování ne.


Aiden888
09.06.2024 4 z 5

Možná jsem čekala, že autorka z tématu "vily uprostřed opuštěného ostrova, ve které se odehrává seznamovací reality show" vytříská trochu víc. Samotná hra byla hodně zvláštní a množství extrémně nesympatických a divných lidí na metr čtvereční bylo až otravné. Ale na konci, v samotném rozuzlení příběhu, to vlastně začne dávat smysl.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)

21.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vila v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených35x
v Knihotéce69x
v Chystám se číst79x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

reality show thrillery pro ženy

Autorovy další knížky

Ruth Kelly
britská
2023  81%Vinice v Provence
2024  74%Vila