Velká kniha o seriálu M*A*S*H přehled

Velká kniha o seriálu M*A*S*H https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/50057/bmid_velka-kniha-o-serialu-m-a-s-h-8S7-50057.JPG 5 54 54

V této knize vzpomínají herci a tvůrci na natáčení seriálu M*A*S*H. Postupně tak zrekapitulují všech 11 let natáčení. Kniha obsahuje též obsahy všech 256 epizod. To vše je doplněno spoustou velkých barevných fotografií.

Literatura faktu Umění
Vydáno: , Talpress
Originální název:

The Complete Book of M*A*S*H , 1991


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velká kniha o seriálu M*A*S*H. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

esfinge
05.03.2023 5 z 5

Seriál jsem milovala a stále ho považuji za jeden z nejlepších. Jsem ráda, že jsem se ke knížce dostala až teď. Aspoň jsem nostalgicky zavzpominala, jak jsem s taťkou pravidelně zasedala k TV a užívali si společně každou minutu tohoto skvělého seriálu. A i po těch letech jde o zasloužených 5 hvězdiček.

apq
06.03.2021 5 z 5

Úžasný kniha pro fanoušky seriálu.


Corinne11
23.12.2020 5 z 5

Úžasná knížka! Nejvíce prostoru je v ní věnováno obsahům všech epizod a velkému množství skvělých fotek. Barevných i černobílých, ze seriálu i z natáčení. Úplně na konci je i fotka celého týmu českých dabérů :o) Dále tvůrci shrnuli každý rok zvlášť a s každým hercem je tam veliký rozhovor. Přesněji řečeno každý z nich vzpomíná na svá léta u seriálu. Ne všichni úplně v dobrém, ale téměř každý z nich hodně mluví o tom jak jim všem na seriálu moc záleželo. Spousta z nich přidává veselé a zábavné vzpomínky nejen ze samotného natáčení, ale i z příprav na natáčení, ze společných cest na natáčení, Mike Farrell (B.J.) mluví o zajímavém seznamování s Alanem Aldou. Harry Morgan (plk. Potter) vzpomíná na legrácky na place a na soutěž komu se podaří připnout co nejvíce spon na chirurgický plášť aniž by si toho osoba oblečená do toho pláště všimla :o) Vítěz se dostal na číslo 23 :o)) A na závěr knihy je tam seznam všech autorů a režisérů jednotlivých epizod a seznam nominací a ocenění které seriál získal. Tenkrát ještě televize nevysílali seriály pořád dokola, takže když tenkrát MASH skončil ... byl to hodně divně smutný pocit .... a při listování touhle knihou byl ten smutek o něco menší :o)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Velká kniha o seriálu M*A*S*H v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených64x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených5x
v Knihotéce67x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

korejská válka zfilmováno – TV seriál

Autorovy další knížky

1995  94%Velká kniha o seriálu M*A*S*H
1996  80%Velká kniha o seriálu Dallas