Ve větvích Yggdrasilu přehled

Ve větvích Yggdrasilu
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516613/bmid_ve-vetvich-yggdrasilu-EnA-516613.png 4 96 96

Agátin život se konečně srovnal. Má kde bydlet, stabilní práci, pár kamarádů. Po letech problémů se všechno zdá skvělé. Než se ztratí v lese. Než se ji kamarád pokusí zastřelit. A než taxíkem srazí severského boha.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ve větvích Yggdrasilu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (41)

AlenaInfy
10.05.2024 4 z 5

Skvělé téma, zajímavé zpracování, oceňuji jak se autorka držela původní mytologie. Konec mi trošku drhnul ale to je tak jediné minus. Misty jsem se zasmála. Doporučuji jako oddechovku pro milovníky fantasy, kteří si chtějí přečíst něco, kde není na prvním místě romantika.

Erinyie
21.04.2024 4 z 5

Ahoj,

máte rádi severskou mytologii? A co tahle si přečíst příběh Lokiho a Thora v trošičku jiném kabátu.

Musím přiznat že mě kniha bavila, autorka má velmi čtivý styl vypravování a s tématem mytologie si velmi vkusně ale zároveň vtipně poradila.

Co vše se dokáže stát když Agáta srazí boha taxíme? No to si ani sama v těch nejšílenějších snech nedokázala představit.

Agáta jako hrdinka mi byla sympatická, její charakter s vámi bude házet protože co si budeme, ta holka se nikdy nebude chovat tak jak by jste od ní očekávali a málokdy se drží rady ať je už myšlená sebevíc dobře.

Do křížku se nedává s nikým menším než je sám Loki, bůh lži a falše, a musím uznat že autorka jej tady vykreslila trefně, dialogy s Agátou byly vtipné a některé situace do kterých se dostávali byly více než komické, hodně jsem se nad touto dvojící nasmála.

Kniha jako celek funguje skvěle, krásně vykreslený fantasy svět plný sarkastického humoru a akce, příběh krásně ubíhal stránku za stránkou, jedinou menší výtku bych měla k druhé části knihy kdy mi už děj přišel trošičku přitažený za vlasy ale to je na úhlu pohledu každého čtenáře.

"První vrána smrtí hrozí,
druhá vrána radost nosí,
třetí dívku houpe sladce,
čtvrtá přinese ti chlapce,,

Babské povídačky!


Bookoholik22
21.04.2024 4 z 5

Poprvé jsem četla knihu o severské mytologii a byla jsem mile překvapena. První polovina knihy byla absolutně nepředvídatelná, ale pořád jsem si nebyla jistá, jestli mě kniha baví, nebo ne. V druhé polovině jsem si už ale jistá byla a ano, moc mě to bavilo! ;) Po přečtení se cítím příjemně obohacená.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Uteč, dokud můžeš, a další knižní novinky (4. týden)

22.01.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ve větvích Yggdrasilu v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených103x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených5x
v Knihotéce68x
v Chystám se číst66x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech1x