VAMPS: Čerstvá krev přehled

VAMPS: Čerstvá krev
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522970/bmid_vamps-cerstva-krev-76B-522970.jpeg 4 46 46

Kdesi ve švýcarských Alpách stojí VAMPS, prestižní akademie pro potomky těch nejbohatších a nejmocnějších upírských rodin. Dillon ale mezi upírskou smetánku nepatří - vlastně ani není upír. Je to dhampír: napůl člověk, napůl upír. Pokud se však chce dožít konce školního roku, bude se muset hodně rychle naučit používat své špičáky. Ukazuje se totiž, že v Dillonových žilách se skrývá něco mimořádného. Něco, co děsí jak jeho nové spolužáky, tak profesory. A s tím, jak roste Dillonova síla, roste i počet jeho nepřátel...Zakousněte se do vzrušujícího příběhu, který nadchne čtenáře Atlasovy šestky a Vampýrské akademie!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Laser-books (Laser)
Originální název:

VAMPS: Fresh Blood , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize VAMPS: Čerstvá krev. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Princezna22
28.05.2024 5 z 5

Naprosto neuvěřitelně čtivé kniha. Po přečtení toužím a doufám, že bude další díl... Chci víc Dillona a také chci vědět víc.. Však V. A. M. P. S má přeci 3 třídy, pevné doufám že budou knížky ještě dvě.. Bože tak moc bych si přála pokračování.. Nechápu tak nízké hodnocení... Však je to neuvěřitelné čtivé, krvavé, napínavé a ten svět. No upírů je spoustu knížek, ale toto je zase něco nového. Já jsem nadšená..

Tess_BooksNerd
15.01.2024 4 z 5

(SPOILER) Je mi té knihy vlastně líto. Ačkoliv by mě za normálních okolností bavila způsobem, že bych ji přečetla během dne maximálně dvou, nyní pro mě byla nezáživnou formou světa upírů. Nemohu to dávat za vinu knize ani spisovatelce, ale jen a jen sobě. Předtím jsem dočetla knihu která mě tak emocionálně vykolejila a psychicky odrovnala, že by mi nyní přišla kterákoliv jiná nudná a nezáživná. Myslela jsem že jsem svůj čtecí blok překonala, ale očividně bude trvat ještě chvíli, než budu schopna si příběhy opět užívat. Každopádně příběh mě zaujal, i přesto všechno mi kniha nezabrala tolik času. Celkově ji hodnotím pozitivně, i když bych asi ocenila více akce.

Dillon je napůl upír, nákup člověk. Dhampír. A jako jediný svého druhu se mu naskytne příležitost studovat na nejprestižnější škole pro upíry. VAMPS. Brzy zjistí, že je jeho krev jedinečná a velice mocná. Ve výběru třídního Tribuna vyhraje na celé čáře. Všichni jeho spolužáci jeho krev hodnotí jako velmi silnou a mocnou. Tím si získá spoustu mocných nepřátel, kteří se ho snaží zničit. I mezi jeho spolužáky jsou tací, kteří nesouhlasí s výběrem a nenávidí ho. Dillon trpí velmi silnou touhou po Coře, krásně upírce. Ta je ovšem s Bramem, který je jeho největší rival. Běhemedove výzvy zazáří a získá Insignie, tetování z krve upírů. Brzy se Dill začne cítit pohodlně a na škole jako doma. Při Výletě mezi lidi a jejich největší zkoušky za celý školní rok je spáchána vražda jedné barmanky. Jediný kdo byl sám a mohl to udělat byl Dillon. A tak je uvržen do předběžné vazby a čeká ho soud, kde se buď ukáže jeho nevinná, nebo bude odsouzen k smrti.... A kdo je vlastně jeho matka, kterou všichni znají jako jednu z nejmocnějších upírek světa?


Janiss_89
12.01.2024 5 z 5

Tak toto bylo nečekaně senzační. Jak osvěžující je kniha z pohledu kluka (dhampíra). Tak jednoduché myšlenky, žádné xstránkové monology v hlavě. Krása. Celý motiv se mi líbil, bavil a celkově byl děj dost napínavý. Po přečtení jsem byla nadšená. Po zjištění, že je to série nakrknutá. Po googlení, kdy vychází další díl nasraná.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Brána pekel, Nelítostný princ a další knižní novinky (37. týden)

10.09.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha VAMPS: Čerstvá krev v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených54x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených1x
v Knihotéce94x
v Chystám se číst107x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech2x