V padesáti na začátku přehled

V padesáti na začátku
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/285933/mid_v-padesati-na-zacatku-UIc-285933.png 4 67 67

Život rozvedené matky s dětmi je jako jízda na lochnesce – krátké vzestupy, prudké pády, jízda bez zastavení stále vpřed, leč v uzavřeném kruhu. Autorka svým typickým humorem vypráví o porevoluční době, kdy jako žena za požadovanou věkovou hranicí solidního uplatnění hledala způsob, jak uživit své tři děti. S časovým odstupem a pod autorčiným úhlem pohledu vyznívají i mnohé nezdary komicky. Především čtenářky, které hledají povzbuzení, pobavení a odreagování od každodenních starostí, by neměly váhat, protože tato knížka je určena hlavně jim.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V padesáti na začátku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

Prim
19.04.2023 2 z 5

Líbilo se mi jak autorka popisuje porevoluční dobu, ale od půlky jsem začala nudit. Pořád jsem čekala co jako bude a ono nic nebylo. A zas tak vtipná mi kniha také nepřišla.

palladium
26.09.2020 2 z 5

Je tam pár míst, kde je kniha neskutečně vtipná a trefná. Jinak je sice zábavná, ale nikoliv dechberoucí. Autorčin pohled na život je vesměs negativní, bere vše tak nějak tragikomicky. Chybí hloubka, popisy citů a hlubších motivací, je to takové klouzání po povrchu.


kudrdlinka
12.02.2020 3 z 5

Já jsem si po pár letech přečetla zase jednu M. Mlynářovou a moc mě teda nenadchla. Vzala jsem si jí i kvůli té padesátce, ale nějak mě neoslovila, chvílema mě opravdu nebavila. Možná to je tím, že se odehrává spíš v devadesátých letech. Hezké je ale vždy motto na konci kapitoly, až na to poslední - do důchodu mám v padesáti, na rozdíl od hrdinky, ještě hodně daleko.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha V padesáti na začátku v seznamech

v Přečtených127x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených2x
v Knihotéce23x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit7x