Tulák přehled

Tulák
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310197/bmid_tulak-zfw-310197.jpg 4 168 168

Tulák série

1. díl >

Osamělá pouť němého hrdiny. Strhující debut z originálního temného světa plného démonů a ztroskotaných létajících lodí. Po více než tisíc let střežili Andělští rytíři Trhlinu, avšak jak generace míjely a žádné nebezpečí se neobjevilo, jejich pozornost ochabovala. Nakonec se nechali ukolébat. Když se jednoho dne z Trhliny vyvalilo mračno démonických stvoření, zastihlo rytíře naprosto nepřipravené. Lidstvo svedlo bitvu a prohrálo. Rytíři padli. Nestárnoucí vůdci se stáhli do mlčenlivého exilu. Lidé žijí v područí démonických vládců. Už není naděje. Je jen Tulák. Tulák je zničený, zlomený muž: nemá jméno, nemluví. Nese však vzácné břemeno, na němž závisí osud lidstva.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Host
Originální název:

The Vagrant , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tulák. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (48)

JordLizzCZ
19.10.2023 1 z 5

Divná. Asi tak bych tuto knihu popsal jednoduše. Hlavní postavy mi přišli dobré ale příběh mi přišel přímočarý. Dost věci mi přišlo matoucích a těžko jsem si je dokázal představit.

Karolin77
23.02.2022 3 z 5

Upřímně vůbec nevím jak knihu hodnotit.
Nebyla špatná jen mi to nesedlo.
Postavy mi nepřirostly k srdci, i když jsem se o ně bála. Mrzelo mě pár věcí co se jim stalo.
Děj ubíhal dobře, ale nebudu lhát měla jsem chuť knihu odložit. Upřímně ani nevím proč. Možná je to tím, že se mi nelíbil svět. Nebo tím že jsem si nezamilovala postavy a nebo možná tím že se mi celkově příběh zdál až moc temný a místy smutný...
Střídají se tu kapitoly z přítomnosti a z minulosti. Což mě bavilo. Bylo to hezké spřežení. Bylo úžasné jak to na konci hezky do sebe zapadlo.
Knížku mohu doporučit, v rámci možností se mi líbila,ale mám k ní jisté výhrady. Ale bohužel když to shrnu, tak je to za mě průměr.


elutep
22.01.2022 4 z 5

Tulák se mi četl plynule, lákala mě každá další kapitola. Svět mě uchvátil a hodně jsem ocenila, že ač je bravurně popisován, tak dává obrovský prostor pro fantazii každého čtenáře. Vše do sebe pěkně zapadalo, včetně jmen postav a ač byla samotná dějová linka možná trochu plochá, tak jsem si vše náramně užila. Těším se na další díly.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tulák v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených221x
ve Čtenářské výzvě39x
v Doporučených5x
v Knihotéce151x
v Chystám se číst199x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

prvotina postapokalyptické romány

Autorovy další knížky

Peter Newman
anglická
2016  70%Tulák
2017  73%Zlo
2019  83%Sedma