Trojice přehled

Trojice https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210797/bmid_trojice-Utn-210797.jpg 3 183 183

Čtyři letecké katastrofy na čtyřech kontinentech během jednoho jediného dne. Svět je v šoku a na pokraji paniky. Vyšetřovatelé vylučují jednu příčinu za druhou – za pády letadel nestojí ani teroristické útoky, ani nepřízeň počasí. Jako zázrakem je přežily tři děti a jistý náboženský fanatik došel skálopevného přesvědčení, že ti tři – novináři je nazvali Trojice – zvěstují apokalypsu. A že bude třeba začít se připravovat na soudný den. Co když má pravdu? A byli opravdu jen tři? A může za jejich podivné chování skutečně jen šok z prožitého traumatu a neutichající zájem médií? „Trojice je přesvědčivý, suverénní román provokující k zamyšlení a zasluhující si co nejširší možné čtenářské publikum.“ – The Independent... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

The Three , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trojice. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (61)

Radimka
08.10.2023 1 z 5

(SPOILER) Skoro 500 stran, kde se toho moc neděje. V podstatě knížka mohla pokračovat do nekonečna, protože prvotní zápletku, kdy spadnou v jeden den čtyři letadla a ze tří se zachrání vždy jedno dítě, neustále někdo komentuje. Za chvíli je to dost nuda. Přeskakovala jsem některé komentáře a přemýšlela, jestli dočíst nebo ne. Ale vlastně mě zajímalo, jaký blábol z toho nakonec vyplyne.

marina4088
17.06.2022 4 z 5

Já furt nevím, co si o téhle knize myslet.

Už ze začátku mě hodně chytla - nevím, jestli jsem ji prostě jen četla ve správný čas nebo čím to bylo, ale začátek si mě získal. No s postupujícími stránkami jsem byla akorát čím dál tím více zmatená.

Bavily mě skoro všechny pasáže, až na ty, kde se až moc ukazoval náboženský fanatismus - vím, že to v knize bylo potřeba ukázat, protože sto lidí mělo na danou věc sto pohledů, ale já jakýkoliv fanatismus nemám ráda. :D

Kniha byla psána zvláštní formou. Info jsme dostávaly z chatů, novin, zpovědí či konverzací, což bylo rozhodně fajn zpestření oproti jiným knihám.

Což mě tak nějak dovádí ke konci. Celou dobu se snažíme posbírat střípky informací a tím se snažíme pochopit, co tedy za vším stálo.. a i přes to, že jsem to čekala, bych ponechala konec trochu otevřenější - podle mě by knize neuškodilo, kdyby nás ještě chvíli trápila..

I přes to vše jsem ráda, že jsem si knihu přečetla, protože to bylo super vybočení ze žánru a z toho, co jsem zvyklá číst normálně.

3,75/5


papajapa
20.11.2021 1 z 5

Do knihy jsem se musela několikrát nutit a premyslela jestli neodlozim. Námět nebyl špatný, ale dal se využít lépe. Divná kniha.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Trojice v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených217x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených10x
v Knihotéce173x
v Chystám se číst108x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech4x