Dívka s hnědýma očima přehled

Dívka s hnědýma očima https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/246795/mid_divka-s-hnedyma-ocima-246795.jpg 4 257 257

Travis série

< 4. díl

Radši být sama, než si nechat znovu ublížit. Láska stejně všechno zkomplikuje. Anebo ne? Avery Crosslinová je nadaná módní návrhářka a majitelka prosperující svatební agentury. Profesní úspěch je pro ni vším – na lásku totiž přestala věřit ve chvíli, kdy jí těsně před svatbou zavolal snoubenec, že si ji nevezme, protože ji nikdy skutečně nemiloval. S takovou ránou se člověk jen tak nevyrovná. Na jedné svatbě se Avery potká s přitažlivým Joem Travisem. Ten muž ji sice magneticky přitahuje, ale Avery už není naivní holka, která se bezhlavě vrhá do vztahů, zvláště pak s atraktivními členy mocné houstonské rodiny. Jackův zájem jí ale lichotí, a tak poprvé v životě udělá to, k čemu nikdy dříve nenašla dost odvahy: vyspí se s ním na prvním setkání, aniž by si dělala jakékoli plány do budoucna. Pro oba to byla noc snů. Ale zatímco se Avery chce nejlepším sexem svého života zaobírat pouze ve vzpomínkách, Jack hodlá pokračovat. Bombarduje ji telefonáty a textovkami, ale Avery nevěří, že o ni má skutečný zájem. Vždyť by mohl mít nejkrásnější holky z města, tak proč by si vybral oplácanou zrzku? Teprve náhodné setkání jim pomůže vnést do všech pochybností jasno, ovšem jen proto, aby se vzápětí zase všechno nečekaně zkomplikovalo...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

Brown Eyed Girl


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka s hnědýma očima. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (46)

janina66
30.09.2020 4 z 5

Pohodový příběh. Já četla jen tento díl, a moc se mi líbil. Nejvíce mě bavila Coco. Když jsem začla číst, tak jsem zjistila, že jsem ji už kdysi četla. Nicméně jsem si ji znovu ráda přečetla.

LenRan
25.09.2020 4 z 5

I pro mě byl tento díl trochu méně záživný než předchozí, ale to je jen tím, že hlavní hrdinka nezažívala takové hrůzy jako její předchůdkyně.
Celá série je výborná, čtení jsem si opravdu užila. Rodině Travisových ZDAR ! :)


Myška43
12.07.2020 5 z 5

S bratry Travisovými se mi bude těžko loučit. Nesouhlasím, že tento díl je nejslabší. Je krásný, jen ne tolik emotivní a dramatický, jako předchozí díly. Tato série bude patřit k mým nejoblíbenějším.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Připravované knižní novinky (20. - 26. 4.)

19.04.2015


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dívka s hnědýma očima v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených411x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených11x
v Knihotéce195x
v Chystám se číst62x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech3x