Tisíc darů - Výzva žít naplno tam, kde právě jsi přehled

Tisíc darů - Výzva žít naplno tam, kde právě jsi https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344881/mid_tisic-daru-vyzva-zit-naplno-tam-kde-70t-344881.jpg 4 5 5

Kniha Tisíc darů nás zve, abychom opustili vyprahlou půdu pýchy, strachu a kontroly se zaťatými pěstmi a odevzdali se Bohu, který nalévá náš pohár, až přetéká. Autorka se snaží odpovědět na otázku: „Jak můžeme nalézt radost uprostřed termínů, dluhů, dramat a každodenních povinností? Jak vypadá život vděčnosti, když jsou tvé dny kostrbaté, dlouhé a někdy temné? Co nám Bůh poskytuje tady a teď?“ Krásná a praktická příručka k radostnému životu Tisíc darů nás zve, abychom se probudili do každodenních Božích požehnání.... celý text

Duchovní literatura Náboženství Filozofie
Vydáno: , Kontakt
Originální název:

One Thousand Gifts: A Dare to Live Fully Right Where You Are , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tisíc darů - Výzva žít naplno tam, kde právě jsi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

archandelka
23.08.2022 2 z 5

Když už začnu něco číst, mám většinou velmi silné předsevzetí to i dokončit, bez ohledu na to, jak mi ta kniha sedí nebo nesedí. U této knihy jsem se ovšem vyloženě těšila, až skončí a budu moct začít číst něco jiného. Protrpěla jsem to neskutečně, téma poměrně jasné a neoddiskutovatelné - potřeba vděčnosti, ale autorčiny hluboké teologické úvahy uprostřed praní ponožek a okopávání záhonů, které většinou neměly žádnou logickou souvislost, ale byly spíše proudem jejích osobních výlevů a úvah, mi teda neseděly absolutně. Možná proto, že celá kniha je kombinací románu pro ženy, na které jsem ze zásady alergická, a teologických úvah, ale výsledek je asi takový, jako když pejsek a kočička vařili dort.
Dvě hvězdičky dávám pouze za tyto věty, které jsem si z toho vytáhla:
"Viera je pohľad duše. Viera sú oči vidiacej duše upreté na Boha Spasiteľa."
"Jediný spôsob, ako môžeme vidieť Božie prejavy okolo nás, je očami Ježiša v nás. Boh, prebývajúci v nás je ten, prostredníctvom ktorého vidíme Boha mimo nás."

Bethanee
05.01.2021 5 z 5

Krásná kniha, která ukazuje vděčnost jako základ šťastného života a to i v nelehký h situacích.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tisíc darů - Výzva žít naplno tam, kde právě jsi v seznamech

v Přečtených5x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit1x

Autorovy další knížky

Ann Voskamp
americká
2017  84%Tisíc darů - Výzva žít naplno tam, kde právě jsi
2017  100%Cestou zlomenosti
2018  100%Najväčší Dar
2019  100%Odkrývanie najväčšieho Daru