Tiché zlo přehled

Tiché zlo https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419795/bmid_tiche-zlo-bJO-419795.jpg 3 56 56

Caleb Zelic série

1. díl

Caleb Zelic pronásleduje vraha svého nejlepšího přítele. Nikdy nezapomene žádnou tvář. A to mu může zachránit život. Calebův přítel z dětství a obchodní partner Gary byl brutálně zavražděn. Zlámali mu prsty, prořízli krk. Navíc policie podezírá Caleba, že on je vrah. Cítí se vinen za Garyho smrt, touží po pomstě a chce dokázat svou nevinu, pustí se tedy do pátrání na vlastní pěst. Caleb a jeho přítelkyně Frankie, bývalá policistka, se vydají po jediné stopě, kterou mají – jméno Scott. Nikdo neví, kdo je Scott. Ale Scott je vždy napřed. Jenomže Caleb je hluchý. V tichu, které ho obklopuje, se naučil porozumět lidem skrze signály skrývající se za každým úsměvem, grimasou, dotykem. Jenomže neslyšená a špatně odezíraná slova mohou způsobit problémy…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Cosmopolis
Originální název:

Resurrection Bay , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tiché zlo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

veronika9761
02.08.2023 2 z 5

Zajimavy hlavni hrdina, ale to je asi tak vsechno.

Venneto
08.05.2023 2 z 5

Lákavá anotace a zajímavý nápad s hlavním hrdinou, který je hluchý, ale i přes svůj handicap se snaží přijít věci na kloub. Ve finále jsem se ale dočkala zklamání. Při čtení jsem se trápila a přála si, aby už byl konec knihy. Celkově mi příběh přišel slabý a dost často jsem byla zmatená z toho, zda hlavní postava s někým mluví nebo jsou to jen myšlenkové pochody. Pokud budou nějaké další knihy v této sérii, myslím, že je vynechám.


Ava365
31.01.2022 4 z 5

Zvláštní detektivka. Nečte se to úplně lehce a chvílemi se musí člověk vracet, aby se zorientoval v textu a pochopil, kdo co říká. Ale to souvisí s deficitem hlavního hrdiny. Závěr je trochu moc akční, ne moc uvěřitelný, ale autorka se snažila o překvapivost, a to se jí povedlo.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (10. týden)

03.03.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tiché zlo v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených68x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených1x
v Knihotéce49x
v Chystám se číst37x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x