Tenkrát před lety přehled

Tenkrát před lety
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519457/bmid_tenkrat-pred-lety-4HE-519457.png 4 2 2

Dílo volně navazuje na předchozí autorčinu knihu „Příběhy mojí babičky.“ Babička byla velmi originální, hodně toho prožila a vychovala sama sedm dětí. Tato kniha vypráví o osudu její nejmladší dcery, která to v dětství neměla vůbec lehké. Nejen ona, ale i celá její rodina a všichni okolo žili v době druhé světové války, kterou prožívali velice intenzivně. Teprve po válce se na dívku usmál osud v podobě… Ale více se dovíte v této knize.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tenkrát před lety. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Vlk222
22.03.2024 4 z 5

Takovéto knihy s autobiografickými prvky čtu rád. Kniha nám přibližuje rozličný život dvou lidí - jejich dětství ve válečné době a mládí v poválečné.
Chybí mi zde více vyjádření emocí hlavních hrdinů, ale pochopil jsem. Autorka novelu napsala pro své rodiče, jak je uvedeno v nakladatelství, kde je prezentována. Vkládat myšlenky a citové rozpoložení, když je kniha určena pro hlavní aktéry, by mohlo být nešťastné a nepřesné.

sajanka
25.07.2023 4 z 5

Dobu druhé světové války prožívali dva hlavní hrdinové v dětství každý jinak. Je úžasné, že si moravský vojáček našel na Slovensku svou budoucí ženu.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tenkrát před lety v seznamech

v Přečtených2x
v Knihotéce1x
v Chci si koupit3x