Pouze pro VIP přehled

Pouze pro VIP
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/275895/mid_pouze-pro-vip-lm3-275895.jpg 4 39 39

Teddy & Emelie série

1. díl >

Najdan, pro některé Teddy, je po osmi letech za mřížemi zpátky na svobodě. V kapse ani floka a začít nový život v mezích zákona, jak by si přál, se zdá téměř nemožné. Navíc, když se ozve známý vyděrač a vymáhá na Teddym dávný dluh, je v koncích. Emelie stoupá strmě vzhůru po kariérním žebříčku v advokátní kanceláři zvučného jména: Leijon. Na osobní život nemá čas, důležité jsou kauzy a vidina, že se stane ve firmě partnerem. A pak to přijde: nabídka, která se neodmítá. Dostane za úkol vyřešit zmizení prominentního synáčka ze slavné zbohatlické stockholmské rodiny, finančníka Philipa Schaleho, jehož podivná minulost se s postupujícím pátráním jeví čím dál temnější. Když je Emelii přidělen Teddy, vznikne velmi nepravděpodobné spojení, v němž to vře a jiskří. Emelie chce výš a Teddy se potřebuje zbavit dluhů. Ona byla k případu přidělena pro svou spolehlivost a přesnost, on zase kvůli... Proč vlastně? Cosi z Teddyho minulosti zná totiž jenom její šéf a nikdo jiný. A únoscům zatím pomalu dochází trpělivost, jako písek v přesýpacích hodinách...... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Kniha Zlín
Originální název:

VIP-rummet , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pouze pro VIP. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Peťulka3
30.09.2023 4 z 5

Jedna hvězdička dolů za hoooodně pomalý rozjezd. Opravdu mi trvalo možná víc jak půlku knihy se začíst. Ale potom už to nabralo jiné otáčky a četlo se to skoro samo. Jsem zvědavá, jak to bude dál. Teddy je sympaťák, tak snad to s ním dopadne dobře.

Riccione
06.08.2023 1 z 5

Knížku jsem nedočetla, musela jsem se do ní nutit. Teddy sice sympaťák, ale občas jsem se ztrácela v tom, čí vyprávění zrovna čtu a prostě mě to nebavilo.


stanislav0373
02.03.2022 5 z 5

I když jsem nepočítal, že si knihu přečtu, neboť jsem začal až druhým dílem (Stockholm delete), jsem rád, že jsem se do toho dal. Ač jsem dopředu věděl mnoho věcí, které se kolem hlavních postav budou dít, jádro celého příběhu bylo natolik skvělé, že jsem z celé série skutečně nadšený.

V příběhu je mnoho postav, s mnoha vazbami, takže o pestrost tam nouze není. Navíc jsou obě hlavní postavy natolik své, odlišné a sympatické, stejně tak jako jejich metody a přístup k problémům, že je naprosto nemožné se nudit. Vše je navíc oděno do jakési seversky hutné deky...

všechny komentáře

Související novinky (1)

Připravované knižní novinky (30. 11. - 6. 12.)

29.11.2015


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pouze pro VIP v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených52x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce69x
v Chystám se číst39x
v Chci si koupit6x