Takoví normální #přátelé přehled

Takoví normální #přátelé https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414103/bmid_takovi-normalni-pratele-ocO-414103.jpg 4 165 165

Nic takového jako dokonalý život neexistuje. Jen dokonalá lež. Becca je dokonalá. Má práci snů, milujícího manžela, roztomilou dcerku, krásný dům, dovolené tráví na exotických místech a ráda o tom informuje své přátele na sociálních sítích. A proto toho o ní Lizzie ví tolik, i když vlastně nikdy nebyly přítelkyně. Dá se ale věřit všemu, co vidíte online? A není nakonec poznání pravdy ta nejhorší věc, kterou jste mohli udělat? Kniha Takoví normální #přátelé je působivý thriller ze současnosti o temné stránce sociálních sítí, nablýskaných fiktivních životech, které na nich prezentujeme, a realitě, která nemusí být ani trochu záviděníhodná.... celý text

Romány Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Friends Like These , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Takoví normální #přátelé. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (50)

putpuda
07.05.2024 4 z 5

Ze začátku jsem měla trochu zmatek, jestli vypráví zrovna Lizzie nebo Becca....a na konci teda taky ;) ...čekala jsem, že to dopadne jinak... obráceně...ale dobrý.
Četlo se to samo ;)

Kira747
18.04.2024 4 z 5

(SPOILER) Parada. Ta obalka neni tak priserna, i kdyz jsem ji videla poradne az doma, kdyz jsem si knizku prinesla z knihovny. A teda ten pribeh...nejprve litujete jednu a pak druhou. A ten konec...no :D tady karma asi nefungovala.


Ladis777
13.01.2024 5 z 5

Jistým způsobem oddechovka, jistým způsobem vůbec ne. Četlo se to moc dobře, dějové zvraty mě bavily, vyústění v tragédie napínavé. Problém paralelních a virtuálních životů, anonymita, výběrečnost informací, bezednost netu - nakonec se vlastně mohou ty paralelní životy setřít a je otázka, kdo jaký život žije a kdo je a není psychicky narušený. I úzkostlivá kontrola bazírovat na módních trendech a značkách tomu dává určitý rozměr, až vlastně se dostáváme k tomu, co se v románu vlastně řeší několikrát - samota a opuštěnost v reálném životě. Dávám možná vyšší hodnocení, protože mi to fakt přišlo povedené a lepší, než jsem očekával, když jsem po knize sáhl kvůli čtenářské výzvě.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (27. týden)

01.07.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Takoví normální #přátelé v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených189x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených13x
v Knihotéce161x
v Chystám se číst128x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

lhaní, lži sociální sítě thrillery pro ženy

Autorovy knížky

2019  83%Takoví normální #přátelé