Ta zrzavá - Láska, nenávist a to mezi tím přehled

Ta zrzavá - Láska, nenávist a to mezi tím https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270604/bmid_ta-zrzava-laska-nenavist-a-to-mezi--tGF-270604.jpg 3 69 69

Až brutálně upřímná a sarkastická zpověď od raného dětství po dospělou současnost. Skutečnost a fikce... Autorka ji popisuje z pohledu malého dítěte, dospívající vzdorovité holky, zamilované ženské, která vstupuje do světa mužů a nestačí se divit. Osudové setkání s Mužem, který ovlivnil její život a kterému ovlivnila život ona. Mateřství bez obvyklých sladkých přívlastků. A blížící se tragédie, ke které se nevratně schyluje. Anebo ne?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ta zrzavá - Láska, nenávist a to mezi tím. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

Aeon
28.12.2023 4 z 5

je jaka je. ale jej hlas je basen pre moje usi a ma zaujimavy styl vyjadrovania - dost knizny a az by som povedal etericky v niektorych miestach. rad som si jej knihu kupil a precital :)

Chesterton
30.03.2023 1 z 5

S obsahem je to stejné jako s fotkou na přebalu. Pozornost přitáhne, ale maskuje vlastně určitou prázdnotu. Styl psaní má cosi do sebe, ale proč to vlastně číst?
Clea3112 píše, že Sára dobarvuje kolorit české kulturní krajiny. Osobitostí za každou cenu rozhodně. Stylem myšlení a psaní asi taky. Jen ta kultivovanost malinko dostala na frak?
1/2


Dámaskloboukem
23.08.2022 1 z 5

Pihovaté zrzky by měly držet pospolu.

Tak jsem odložila zášť, kterou k Sáře cítím a rozhodla se, dát jí šanci jako spisovatelce. Na Databazi jsem našla několik příznivých komentářů k jejím knihám od uživatelů, kteří to mají, podle všeho, v hlavě porovnané docela rozumně.
Z mé strany téma nebylo nejlepší volbou, protože pikantérie ze života samozvanych pseudocelebrit mě nezajímají.
Hned na první stránce je podrobný popis - jak těsně za stoupaní po schodech obemyka chodidlo schod…

Ještě jsem neviděla chodidlo zalomené do pravého úhlu při chůzi po schodech, aby tento přesně obemklo, podobně…” jak se k sobě tisknou milenci” …(teď to možná byl SPOILER, protože jsem vyzradila naprosto originální myšlenku ;)

Pak své úvahy autorka stáčí k psinci na podrážce, aby se asi po deseti stranách k výkalům - tentokrat lidským - znovu vrátila.
Tak jsem to odložila.
Bohužel.
Názor na Saru Saudkovou se mi změnit nepodařilo. Žádnou pozoruhodnou stránku ( včetně spisovatelského nadání) jsem u ní neobjevila.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knihománie startuje již popáté a letos přinese 22 novinek

20.10.2015


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ta zrzavá - Láska, nenávist a to mezi tím v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených79x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených3x
v Knihotéce34x
v Chystám se číst34x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

vzpomínky

Autorovy další knížky

Sára Saudková
česká, 1967
2022  81%Povídky, které pomáhají
2015  63%Ta zrzavá
2018  69%Déšť
2017  47%Zpocená záda
2019  65%Špína za nehty