Svítání: hledejte v sobě a poznáte štěstí přehled

Svítání: hledejte v sobě a poznáte štěstí https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480371/bmid_svitani-hledejte-v-sobe-a-poznate-s-jRa-480371.png 4 31 31

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svítání: hledejte v sobě a poznáte štěstí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Sirael_44
19.10.2023 5 z 5

Knihu jsem si koupila aby mi pomohla najít lepší cestu sama k sobě. Hodně se mi líbilo že je kniha autentická, praktická a složená ze tří dílů v jednom svazku. První část knihy je teoretická, druhá obsahuje cvičení a test, závěr knihy obsahuje návody a rituály, které by měly čtenáři usnadnit cestu. Návody jsem postupně vyzkoušela všechny a jsem z nich upřímně nadšená. Na provedení jsou snadné a fungují. Styl psaní odpovídá mladému věku autorky a také vhodnost zejména pro mladší publikum, řekla bych okolo dvacítky, kdy se formuje představa o sobě sama, kdy se člověk nejvíc ptá kdo je a hledá své místo na světě. Moc se mi líbilo že je kniha psaná nekomplikovaným sympatickým jazykem, takže se člověk u žádné překombinované věty nezadrhuje, ani nehledá slovník. Jsem zralejšího věku a přesto mě kniha nadchla. Lituju jenom toho že nebyla ke koupi v době kdy mi těch dvacet bylo. Moje sebevědomí mohlo být úplně někde jinde. Celkově ji hodnotím velmi dobře. Doporučila bych ji mladým lidem, které trápí otázka nízkého sebevědomí a jsou zároveň ladění do alternativna, jsou otevření jinému úhlu pohledu na svět. Druhé vydání má mimochodem překrásnou obálku. Moc se povedla.

Andi
08.05.2018 5 z 5

Moc krásné čtení. Autorka povzbuzuje, krásně vysvětluje, píše velmi jasně a čtivě. Kniha navíc obsahuje i několik osobních zážitků, které jsou také nápomocné (nejen) k pochopení výkladu. Kniha vzdělávající - napomáhající lidem opět najít svou přirozenost. Přečtěte si, neprohloupíte! Naopak.


DYRKA98
20.07.2017 5 z 5

Užasná knížka! Velmi mě povzbudila, protože informace v knize nejsou jen holá slova, ale mají sílu a moc.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Svítání: hledejte v sobě a poznáte štěstí v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených38x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených8x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit9x