Stratená přehled

Stratená
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/148845/stratena-148845.jpg 4 237 237

Keď sa Julia Carverová v ranom detstve prvý raz stratí na ihrisku, v jej matke Cindy to vzbudí zárodky paranoje. V štrnástich rokoch sa Julia opäť stratí, tentoraz sa presťahuje k otcovi a jeho milenke, čo Cindy hlboko zasiahne a zlomí srdce.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stratená. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (41)

Kanimůra2
předevčírem 3 z 5

Nemohla jsem se rozhodnout jak hodnotit. Tak překvapivý závěr jsem nečekala. Za ten bych dala víc.
Ale jak píše Květinka pod mě, matka by zasloužila nakopat. Taky mi bylo strašně líto mladší dcery. A k tomu mi přišel děj trochu utahaný. Pořád se nic nedělo. Vlastně se mi ta kniha moc nelíbila.

Květinka008
17.09.2023 3 z 5

Kniha pro mě rozporuplná. Člověk hodnotí vždy na základě svých životních zkušeností, ať z manželství, tak rodičovství... A na základě toho s postavami souzní - anebo jsou mu protivné, což má vliv na vše ostatní. Cindy pro mě byla "na průplesk", bylo mi líto mladší dcery kvůli nespravedlivosti a zaslepenosti matky, zbožšťování šíleného fracka... Dopadlo to vskutku románově, realita by byla ve skutečnosti spíše jiná. Od Fieldingové jsem četla i lepší knihy.


simca9342
13.07.2023 5 z 5

Přečtená před lety.

Ze začátku jsem chtěla knihu odložit, ale pár stránek navíc mě přesvědčilo o opaku. Co musí prožít matka, když ztratí dceru? Cindy se s Julií pohádala. Na několik dní to budou jejich poslední slova. Pohled do psychiky zničené a unavené ženy po bezesných nocích plné nočních můr to je celá p. Fieldingová. Opět jako u Špatné dcery jsem se nemohla odtrhnout od děje.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stratená v seznamech

v Přečtených416x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených12x
v Knihotéce108x
v Chystám se číst61x
v Chci si koupit22x