Star Wars: Ahsoka přehled

Star Wars: Ahsoka https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471971/bmid_star-wars-ahsoka-K84-471971.jpg 4 123 123

Myslela si, že její válka je dobojována. Ale nový boj právě začíná… Myslela si, že její válka je dobojována. Ale nový boj právě začíná… Ahsoka Tano, kdysi loajální Jedi a učednice Anakina Skywalkera, chtěla původně strávit zbytek života službou v řádu Jedi. Ale když byla krutě zrazena, opustila řád a vydala se vlastní cestou. Anakin a ostatní Jediové ji však nezavrhli a byli vždy ochotni podat jí pomocnou ruku, stejně jako ona jim. Potom ovládl galaxii císař a Jediové byli nemilosrdně povražděni. Nyní je Ahsoka skutečně sama a váhá, zda se má znovu stát součástí nějakého většího celku. Uchýlí se na odlehlou planetu, kde se spřátelí s mladou ženou Kaeden a zařídí si život po svém. Jenže Ahsoka nemůže uniknout své minulosti ani dosahu Impéria. Poté, co planetu obsadí imperiální jednotky, rozhodne se zapojit do odboje – i když tím riskuje odhalení své pravé totožnosti. Její volba bude mít zničující důsledky pro ty, kdo jsou jí blízcí… a povedou ji k nové naději pro galaxii.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: ekniha , Egmont (ČR)
Originální název:

Star Wars: Ahsoka , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Star Wars: Ahsoka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

monkal
18.05.2024 5 z 5

Ahsoka je moje nejoblíbenější postava ze světa Hvězdných válek, hned za ní je kapitán Rex a Trawn. Kniha zachycuje život Ahsoky po Rozkazu 66. Vzhledem k tomu, že mám Ahsoku tak rád, byl jsem ochoten odpustit nějaká menší dějová zaváhání. Jsem rád, že se děj v seriálech celkem shoduje s knihou, na rozdíl od jiných postav. Důležitá je zde i postava Baila Organy, který stál u počátků povstání. Kniha je hodně čtivá a přečetl jsem ji jedním dechem.

Ivy_9
30.12.2023 5 z 5

Souhlasím s Gedofreyem. Na tuto knihu jsem se dlouho těšila a zhltla jsem ji na počkání. Určitě by se dalo děj více rozvést, ale i tak to mělo své kouzlo a moc mě to bavilo. Nikdy jsem si nemyslela, že propadnu SW a už vůbec ne knihám. Už teď se těším na další:))


Gedofrey
17.08.2023 5 z 5

Nečekal jsem, že mě někdy knihy ze světa Star wars budou lákat, ale stalo se. Před stejnojmeným seriálem jsem se pustil do knihy a musím říct, že jsem se dlouho takhle nezačetl. Některé části jsou možná až příliš zjednodušené (zasloužilo by si větší rozsah) a dá se říct, že je to celé tak trochu na objednávku, ale jako odpočinkové čtení pro velkého fanouška Ahsoky je to super čtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Star Wars: Ahsoka v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených153x
ve Čtenářské výzvě22x
v Doporučených10x
v Knihotéce98x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

Star Wars

Autorovy další knížky

2019  71%Star Wars: Ahsoka
2024  63%Star Wars - Královnin stín