Stalkeři přehled

Stalkeři https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/314432/mid_stalkeri-AkU-314432.jpg 4 303 303

Detektiv Mark Heckenburg série

1. díl >

Klient pouze sdělí jméno té ženy. O zbytek se postarají oni. Špinavá práce je na nich; klient si může dělat, co se mu zlíbí. Bez omezení. Detektiv seržant Mark Heckenberg vyšetřuje podivné zmizení osmatřiceti žen. Každá z nich vedla spokojený život, než beze stopy zmizela. Podivné okolnosti i počet obětí Heckenberga znepokojují, ovšem jeho nadřízení mají na celou věc odlišný pohled. Chtějí případ odložit. Lauren Wraxfordová se zoufale snaží najít svou sestru. Všechny stopy, které se jí zatím podařilo nalézt, vedou do míst, kam si sama vstoupit netroufá, a tak požádá Heckenberga o pomoc. Nesourodá dvojice se společně noří do temného světa gangsterů a organizovaného zločinu. Věděli od začátku, že je nečeká procházka růžovým sadem, ovšem když narazí na skupinu, která si říká Klub sympaťáků, vědí, že teď už jde opravdu do tuhého. Těchhle sympaťáků se totiž všichni bojí. Žádný práskač na ně nic neprozradí. Všeobecně se o nich ví jen to, že dokážou zařídit cokoli. Pokud za to zaplatíte dostatečně vysokou cenu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stalkeři. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (79)

mataj
20.10.2023 4 z 5

Odhodlaný detektiv Hecke je přesvědčený o vzájemné souvislosti nevysvětlitelných zmizení mnoha žen, ale ani po dvou letech pátrání nemá výrazné výsledky. A i když ho jeho nadřízený stáhne z vyšetřovaní a nařídí mu dlouhou dovolenou, nezastaví ho to a v hledání pokračuje na vlastní pěst. Spolu s Lauren, sestrou jedné ze zmizelých žen, se konečně dostávají blíž a blíž k nebezpečné skupině únosců, kteří si říkají Klub sympaťáků. A že jim půjde o život je víceméně jisté.

Crozz
09.01.2022 5 z 5

Jízda od začátku do konce.


Kami33
30.10.2021 3 z 5

Pro mě velké zklamání. Knížka se četla rychle, a to je asi jediný důvod, proč jsem ji dočetla. Ale ten obsah. Dva roky pátrání a nic a najednou průlom. Hlavní hrdinové, kteří si poradí se všemi protivníky a navíc pokaždé dokáží utéct. Děj se odvíjí jako puzzle, vše do sebe bezvadně zapadá. No, přišlo mi to jako dílo talentovaného žáka středoškoláka. Trošku naivní.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stalkeři v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených404x
ve Čtenářské výzvě29x
v Doporučených16x
v Knihotéce238x
v Chystám se číst265x
v Chci si koupit37x
v dalších seznamech2x