Spoveď jedného dievčaťa přehled

Spoveď jedného dievčaťa
https://www.databazeknih.cz/img/books/73_/73554/spoved-jedneho-dievcata-73554.jpg 4 61 61

Život máva často aj tienisté stránky a šestnásťročná Nela Hazlingerová o tom vie svoje. Svojráznym – a dosť nerozumným – spôsobom sa pokúša vyrovnať so smrťou milovaného otca a neskôr i s nevlastným otcom-alkoholikom, vďaka ktorému je u nich domáce násilie takmer na dennom poriadku. Napriek všetkým ťažkostiam i stresu z nástupu do prvého ročníka na strednej škole sa však snaží žiť životom normálneho dospievajúceho dievčaťa s normálnymi problémami. Zmena k lepšiemu nastane, keď medzi novými spolužiakmi nájde spriaznenú dušu – záhadného Erika s krásnymi očami a trpkými spomienkami. Je to práve on, kto odhalí jej najväčšie tajomstvo...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spoveď jedného dievčaťa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

johi_murasova
18.06.2023 4 z 5

Tato kniha byla první, kterou jsem si kdy v knihovně půjčila. Bylo to pár let zpátky, probudila mou lásku ke knihám a když jsem si před rokem viděla v knihkupectví, musela jsem si ji pořídit. Není to sice nic převratného, ale je to moc pěkná oddechovka na večer, nebo když jste nemocní. Má poutavý děj, od kterého se odtrhnout nejde a navíc není dlouhá! Takže se dá přečíst během dvou večerů. Moc se těším, až se k ní vrátím.

Liduka
30.04.2022 3 z 5

No co říci. Kniha se mi četla docela těžko a musela jsem se do toho i nutit. SPOILER: Nel ani Erik mi nebyly moc sympatičtí (zpočátku možná, ale postupem času se mi protivili čím dál tím víc) a Tomáš byl až moc dokonalý. Popravdě jsem čekala, že Nel skončí s Erikem, když se o něm píše v anotaci a tak nějak jsem doufala, že se nakonec ukáže, že Tomáš je nějaký hajzlík, ale ono ne. O to větší bylo moje zklamání, když se na konci knihy nedali s Erikem dohromady.


warca
12.02.2016 3 z 5

Četla jsem ji kdysi, ale myslím, že se mi to docela líbilo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Spoveď jedného dievčaťa v seznamech

v Přečtených89x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených6x
v Knihotéce10x
v Chystám se číst34x
v Chci si koupit12x