Sophie přehled

Sophie
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216260/mid_sophie-216260.jpg 4 52 52

Když rodině Griffithových přepadne při bouři jejich milovaný pes Sophie přes palubu lodě, obávají se toho nejhoršího. Sophie je ovšem bojovník s náturou drsného „Australana“. Zvládne uplavat v rozbouřeném moři plném žraloků několik kilometrů až na vzdálený ostrov Whitsunday,...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sophie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

knihovnička007
27.03.2021 3 z 5

Knihu jsem si půjčila jako odreagování mezi historické knihy a jsem spokojená.
Některé věci mi v knize úplně nesedly, je tam podrobných informací, které mi celkový dojem trošku kazí, navíc mi celkem dost vadilo, jak se chovali k předchozím psům. Chápu, že to jsou pracovní psi, ale přivazovat je k nádrži na vodu a pes se schová pod ni?? Příchodem Sophie se toho hodně změnilo, ale ani Ruby nesměla to, co Sophie. Proč se nechovali stejně ke všem psům? A chovali by se stejně, kdyby se jim ztratil jiný pes než Sophie??
Jsem pejskař tělem i duší a nedokážu si představit, že bych svého čtyřnohého miláčka neviděla několik hodin nebo dnů, natož měsíců, jak to bylo v této knize.

Popko
24.01.2021 4 z 5

Dojemný příběh podle skutečné udalosti o fenečce Sophii se šťastným koncem. I když byla kniha od prvni chvíle předvídatelná, byla krásná.


PetuliX
02.09.2018 3 z 5

Několik knih s psí tematikou jsem už četla. Pejsek pro rodinu znamenal hodně, prožíval s nimi věrně každý den a byl součástí všech akcí a výletů. Pak přišla velká rána a ztráta milovaného parťáka. Příběh je obdivuhodný v tom, co všechno Sophie dokázala, jak se zachránila, přežívala a zůstala věrná své rodině... člověka až mrazí při představě, že je to podle skutečné události. Kniha však byla místy dost nudná popisem okolí, které se tam hodně opakovalo, občas mě rušily i špatně zformulované věty a překlepy. Naopak se mi líbilo obohacení fotkami Sophie a její rodiny, fotodokumentace z ostrova a odchytu. Jinak hezké a dojemné.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sophie v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených64x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených5x
v Knihotéce40x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech2x