Smoothie Book 2 - Životní styl nabitý vitaminy přehled

Smoothie Book 2 - Životní styl nabitý vitaminy https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/318848/mid_smoothie-book-2-zivotni-styl-nabity-M0g-318848.jpg 4 2 2

Smothie Book 2 , Kateřiny Endersové je rozšířená o 100 stran. Kniha plná receptů na smoothie a tentokrát i ovocné a zeleninové šťávy volně navazuje na první díl – je doplněná o nové suroviny a nápady, jak kombinovat ovoce a zeleninu s oříšky, semínky, oleji a dalšími ingrediencemi.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smoothie Book 2 - Životní styl nabitý vitaminy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

evelýny
04.11.2017 4 z 5

Smoothie - i mě postihla tato módní vlna :-)
Autorka vsadila na jednoduchost a vyplatilo se. V jednoduchosti je totiž síla. Kniha je velmi přehledná, takže může číst i slaboduchý jedinec a my dalekozrací nepotřebujeme ke čtení ani brýle.
Kniha slouží pro vaši inspiraci, ale při podrobnějším studiu stejně zjistíte, že koktejly si namícháte podle toho, co lahodí vašemu oku, vaší chuti, vašemu žaludku a v neposlední řadě i vaší kapse :-))
A protože s módní vlnou jde ruku v ruce komerčnost, tak rada na závěr: Zkuste si knihu půjčit a za uspořené korunky si raději kupte kvalitní ovoce.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Smoothie Book 2 - Životní styl nabitý vitaminy v seznamech

v Přečtených4x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit1x

Autorovy další knížky

2015  83%Smoothie Book - Více než dieta, životní styl
2018  60%Buddhovy misky - Buddha Bowls tradiční jídla v novém pojetí
2016  80%Smoothie Book 2 - Životní styl nabitý vitaminy