Slečna Edisonová – naše (geniální) praštěná učitelka přehled

Slečna Edisonová – naše (geniální) praštěná učitelka
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/338518/bmid_slecna-edisonova-nase-genialni-pras-BUj-338518.jpg 4 4 4

Takovou úču by chtěl mít každý! Slečna Edisonová totiž není obyčejná učitelka angličtiny, ale taky geniální vynálezkyně. Její lehce střelené nápady ale vždycky nefungují tak, jak by měly. Své o tom vědí její žáci Oskar s Emou. Učitelčin nejnovější vynález – zviditelňující skener – totiž způsobil pohromu. Ema se stala neviditelnou! Jestli chce Oskar svoji kamarádku zase někdy vidět, musí co nejrychleji vyměnit rozbitou součástku přístroje. Stihne to ale včas?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

Miss Edison - Unsere (geniale) verrückte Lehrerin , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slečna Edisonová – naše (geniální) praštěná učitelka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

evismaior
24.04.2022 2 z 5

50% - podle anotace mě to docela nalákalo, říkala jsem si, že by to mohl být takový vynálezy posedlý pan Wonka v sukních učitelky angličtiny, ale po přečtení jsem spíš zklamaná. Knížka sice uteče docela rychle a nápad s bojem za napravení poškozeného vynálezu paní Edisonové a opětovného zviditelnění neviditelné spolužačky Emmy není špatný (jakož i to, že hlavní hrdina Oskar musí bojovat především s úplně všedními věcmi, jako jsou šikanující kluci, starostlivá matka, která přitom ale na Oskara nikdy nemá čas, a její přítel Oto, který jen kouká, jak ze všeho něco vytřískat a celkově je to zdaleka nejprotivnější postava příběhu), ale hon za střídavým přerušovačem, coby nejdůležitější součástkou vynálezu, mi zkrátka nepřišel moc zajímavý, z postav jsem si žádnou neoblíbila (a bohužel ani dost ploše napsaného hlavního hrdinu) a myslím, že za týden už ani nebudu vědět, o čem knížka byla.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Slečna Edisonová – naše (geniální) praštěná učitelka v seznamech

v Přečtených9x
ve Čtenářské výzvě5x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst3x