Skandální titulky přehled

Skandální titulky https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503123/bmid_skandalni-titulky-myg-503123.jpeg 4 472 472

Célian Laurent. Manhattanský princ. Proslulý playboy. Dědic mediálního impéria. … a můj nový šéf. Mohla jsem na něj udělat dojem, nebýt těch nezapomenutelných chvil, když jsme se spolu minulý měsíc vyspali. Odešla jsem s něčím víc než jenom oblažená orgasmy a příjemnou vzpomínkou – konkrétně s jeho peněženkou. Teď na mě zíral, jako kdybych byla špína pod jeho italskými mokasíny, a já si to mám nechat líbit. Jenže vtip je v tom, že Judith „Jude“ Humphryová nemá co ztratit. Holka z Brooklynu. Nechvalně proslulá svou svérázností. Dědička hromady lékařských účtů a roztrhané pohovky. Když se na mě z opačné strany pokoje dívá, vidím v jeho očích záblesk, a to z nás dělá protivníky. On to ví. Stejně tak i já. Každý den v redakci je bitvou. A každá noc v jeho posteli válka. Ale v sázce je moje srdce a já se bojím, že zvednu bílou vlajku.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Dirty Headlines , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skandální titulky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (81)

lenka7679
20.05.2024 3 z 5

Mojí chybou je, že pokud se mi nějaká autorka zalíbí, chci přečíst všechno, co napsala a nejlépe najednou. Tady už musím bohužel konstatovat, že příběhy jsou psané podle jedné šablony. Vždy stejný scénář, jen jména a věk postav se mění. Jinak je to stejnější než stejné. Do toho jsou zápletky plytké a nedodělané. Když jsou postavy údajně naštvané, nedokážu pochopit ve většině případů proč a vůbec jim to ani nevěřím. Občas příběh přestane i dávat smysl a já si musím zkontrolovat, zda jsem nepřeskočila někde stránku, nebo řádek. Zdá se mi, že jsou knížky, čím jich je víc, odfláknuté.
Co však nemohu upřít, že jsou příběhy psané čtivě. Jenže to už je po několikáté stejné knize jedno. Já si musím dát detox a nevím, zda se k autorce ještě vrátím. Chtělo by to nový nápad a chybějící náboj.

Iva B.
07.05.2024 3 z 5

Moje první knížka od autorky a nebyla jsem zklamaná. Líbilo se mi to, bavila jsem se, četlo to lehce a rychle. Za den máte hotovo.


miruska1
01.05.2024 5 z 5

Moc pěkný.......

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (září)

17.10.2022


Vychází Pohřbené kosti, Musím tě zradit a další knižní novinky (38. týden)

18.09.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Skandální titulky v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených612x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených20x
v Knihotéce236x
v Chystám se číst133x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech2x