Sídlo duše přehled

Sídlo duše
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/113662/sidlo-duse-113662.jpg 5 20 20

Slovensky. Objaviteľská výprava za hranice piatich zmyslov. Gary Zukav v knihe Sídlo duše napovedá, ako si uvedomiť existenciu nehmotných rovín skutočnosti. Vďaka hlbokým analýzam zložitých javov, ktoré spoluvytvárajú ľudskú skúsenosť, ponúka príležitosť lepšie porozumieť sebe samým. Dáva nádej, že sa raz staneme majstrami vlastného duchovného života. Gary Zukav je jedným z najvplyvnejších priekopníkov hnutia Mind, Body, Spirit (Myseľ, telo, duch). Vzdelanie získal na Harvardovej univerzite. Zúčastnil sa vojny vo Vietname ako dôstojník Zelených baretov, a táto skúsenosť ho priviedla k otázkam duchovného života. V diele Sídlo duše nadväzuje na prenikavé poznatky z bestselleru The Dancing Wu Li Masters a ukazuje, ako môže každý od základu zmeniť svoj život. ... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Eastone Books
Originální název:

The Seat of the Soul , 1989


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sídlo duše. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

ditul
15.05.2022

Kniha plná pěkných myšlenek.
*Vnitřně silný člověk umí odpouštět. Odpuštění není otázkou morálky. Je to energie. Většina lidí odpouští, ale nechce, aby druzí zapomněli, kdo a jak jim odpustil. To není skutečné odpuštění, protože těmi, jimž bylo odpuštěno, manipuluje: takové odpuštění slouží k získání převahy. Je to způsob, jak získat vnější sílu.
Odpuštění znamená, že shodíte břímě dané zkušenosti. Rozhodnete-li se neodpustit pak na vás zkušenost, kterou nemůžete odpustit, ulpí. Jako byste se rozhodli nosit tmavé brýle, které vše, na co se podíváte, zkreslí - a budete to vy, kdo se bude muset každý den dívat na Život pokřivenými brýlemi, protože jste si je sami vybrali. Pak budete chtít i od všech ostatních, aby svět viděli stejně jako vy - a on takový skutečně bude, ale uvidíte ho tak jen vy. Budete se dívat na svět brýlemi své pokřivené lásky.

moničina
12.06.2017 5 z 5

Prvýkrát keď som ju čítala, pochopila som z toho málo a veľmi ťažko sa mi čítala. Po pár mesiacoch som sa k nej vrátila a už mi to išlo lepšie, i keď mi trvalo až 10 dní kým som ju dočítala. Text je dosť zložito napísaný a trošku pôsobí moc vážne a na niektorých môže pôsobiť trochu depresívne a odrádzať od dočítania knihy. Doporučujem knihu pre tých, ktorí už si predtým prečítali knihy pojednávajúce o duši, karme, reinkarnácii. Potom to čítanie pôjde ľahšie a text nebude taký "prísny" a vy nebudete mať pocit, že to, čo ste mali urobiť podľa tej knihy nezvládnete . Je tam veľa postrehov, ktoré boli pre mňa osobne užitočné. Pre Mňa osobne táto kniha patrí k tomu najťažšiemu na pochopenie, čo som kedy čítala.


adam.ruby
11.09.2013 4 z 5

Tato kniha se mi moc líbila a kdo věří v Duši, v minulé životy, by si ji měl rozhodně přečíst...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sídlo duše v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených26x
v Doporučených3x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech1x

Autorovy knížky

Gary Zukav
americká, 1942
1997  91%Sídlo duše