Pastýř smrti přehled

Pastýř smrti
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/215794/mid_pastyr-smrti-215794.jpg 4 154 154

Shepherd série

1. díl

Nejvíce ho vzrušují náhodné hry. Rád si hraje s obyčejnými lidmi. Někým, jako jste vy. Seznamte se s Francisem Ackermanem, nejděsivějším sériovým vrahem v Americe… Pokud se zúčastníte jeho hry, bude vás stopovat, pak vás chytí. Nechá vás naživu. Nebo zemřete.

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha ,
Originální název:

The Shepherd , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pastýř smrti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (51)

mirec88
11.06.2023 5 z 5

Tak toto bola pecka! Taký zvrat ako bol na konci, s tým sa nezadá ani Fitzek. Bola to fakt sila a ja som len zíral s otvorenými ústami, čo sa deje. Ako úprimne, nechápem negatívnym recenziám, toto bol psychothriller ako hrom, bol správne brutálny, nečakaný a fakt s fackou, čo fackou, boxerkou čitateľovi na záver. Pokiaľ si chcete užiť skvelý thriller, ktorý je čtivý, napínavý a nenudiaci, určite siahnite po tomto. Jednoznačne odporúčam.

Majuš333
28.02.2023 5 z 5

'Všichni jsme buďto lovci, nebo lovení, predátoři nebo kořist. Život je jen jedna velká hra. Vítězi přežijí a poražení shnijí. Náš osud určují volby, které učiníme. Takže…učiňte svou volbu.'


'Pastýř smrti' sa mi do hľadáčika dostal čisto náhodne a myslím si, že je potrebné tejto knihe napraviť reputáciu.
Prečo si po pokojnej anglickej detektívke nedopriať brutálne šialenstvo sériového vraha, ktoré som sledovala so zatajeným dychom a ľahmými zimomriavkami?
Dávam plný počet bodov, za mňa to bolo výborné a čo vy: ,,Budeme si hrát?"


'Slyšel jsi někdy to rčení o pravidlu 10/90? To tvrdí, že život je z deseti procent to, co se nám stane, a z devadesáti procent to, jak zareagujeme.'


rabor
17.06.2020 1 z 5

Kdysi v televizi běžel takový seriál, Walker, Texas ranger se to jmenovalo, asi byl zamýšlen zcela vážně podobně jako tahle kniha. Chytřejší lidi se na to občas dívali už jen pro tu nezáměrnou vtipnost a ti hloupější protože hned po reklamách měli dávat pobřežní hlídku. Ještě dnes si vzpomenu jak se Pamele Anderson vždycky houpaly cecky, hmmmm. Tedy, tím jsem chtěl říct, že tato kniha je něco dost podobného, hloupá americká slátanina, která ale nemá bohužel ani potenciál obdařit svět mnoha vtipy o Chucku Norrisovi nebo zpúsobit puberťákúm poluce.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (7. 11. - 14. 11.)

06.11.2013


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pastýř smrti v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených191x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených11x
v Knihotéce151x
v Chystám se číst70x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

sérioví vrazi

Autorovy knížky

Ethan Cross
americká
2013  71%Pastýř smrti