Klub putovných džínsov - Navždy v modrom přehled

Klub putovných džínsov - Navždy v modrom
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355368/bmid_klub-putovnych-dzinsov-navzdy-v-mod-Tk2-355368.jpg 4 88 88

Putovné džínsy sú už poriadne obnosené, rozstrapkané a popísané, ale ešte stále majú zázračnú moc. Štyri kamarátky si ich posielajú aj počas roka, lebo študujú každá na inej univerzite a ešte aj leto trávia oddelene. Lena chodí na kurz kreslenia a zoznámi sa s príťažlivým Leom. Bojí sa, že vo chvíli, keď sa odpúta od Kostosa, znova ho stretne. Na Carmen ťažko dolieha samota. Nevie sa vymaniť spod vplyvu spolužiačky, ale na divadelnom festivale pochopí, kto sú jej skutočné kamarátky. Bridget sa zúčastní na vykopávkach v Turecku a zistí, že jej profesor archeológie je prístupný po každej stránke okrem jednej. Tibby opustí chlapca, ktorého miluje, lebo nesprávne predpokladá, že bude čakať tam, kde ho nechala. V tomto pokračovaní románu Ann Brasharesovej sa dočítame o úžasnom lete, ktoré navždy zmení život Leny, Carmen, Bee a Tibby... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Forever in Blue: The Fourth Summer of the Sisterhood , 2007


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klub putovných džínsov - Navždy v modrom. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

mia.com
10.04.2024 5 z 5

Četla jsem přesně v tom podobném věku a naprosto jsem ty holky milovala a chtěla být jednou z nich! Jejich příběhy jsem hodně prožívala.

Liduka
09.08.2018 5 z 5

Krásné zakončení série. I když musím říci, že kdyby byl třetí díl poslední, možná bych byla i raději. SPOILER: Tibby se tentokráte vypořádává s následky, které zapříčinila jejich společná noc s Brianem, Lena se sblíží se svým kolegou z malířského kurzu, Bee otestuje svoji lásku s Ericem a Carmen na divadelním festivalu, zjišťuje, že její kamarádka Julia není až tak dobrou kamarádkou. Popravdě musím říci, že Carmenin příběh z filmového festivalu, který se odehrával ve filmu sesterstvo putovních kalhot 2 se mi líbil více, takže za mě v tomto ohledu trochu zklamání. Navíc mi v knize vadilo, že se rozešla s Winem. KONEC SPOILERU. Přesto mohu knihu určitě doporučit všem, kdo mají rádi sesterstvo.


TessDragon
28.07.2013 5 z 5

Poslední české vydání, i když v USA vyšel ještě jeden, závěrečný díl, který bych si chtěla moc přečíst, no uvidíme, jestli se dočkáme. V tomto díle už jsou holky na vysoké a také už se nevídají bohužel tak často, hlavně s Carmen. A také se pár z nich hodně změnilo, udělaly spoustu rozhodnutí, kterých hodně litovaly, i která byla správná a na místě. Z holek už jsou skoro dospělé, od prvního dílu se toho tolik změnilo, ale to mě nedonutilo změnit názor na to, že tuto sérii naprosto miluju a doufám, že se k ní jednou vrátím. Líbilo se mi moc zakončení, stejně jako na konci 3.dílu.... Kalhoty = Láska. Měj ráda svoje kámošky. Měj ráda sebe. ;)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Klub putovných džínsov - Navždy v modrom v seznamech

v Přečtených159x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených4x
v Knihotéce24x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x