Sedmnáctka přehled

Sedmnáctka https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406577/bmid_sedmnactka-85j-406577.jpg 4 29 29

Pavel Matouš série

1. díl >

Martinu Vaňkovou všichni znají jako hodnou holku ze slušné rodiny, která by jen tak z domova neodešla. Proto je její zmizení pouhý týden po oslavě sedmnáctých narozenin pro všechny šokem. Začíná pátrání a jednou ze stop je sám vyšetřovatel Pavel Matouš z pražské kriminálky, který s Martinou strávil poslední večer. Co se však stalo, si nepamatuje. Až když je nalezeno mrtvé tělo její kamarádky, začíná se Matouš pomalu rozpomínat. Postupně se vynořují další důkazy a on si není jistý, zda tento případ nebude znamenat konec jeho kariéry.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sedmnáctka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Žanek_Hantec
06.03.2024 5 z 5

Špicová bichla vo kocórovi, keré vzal dráhu z kéru, dyž její fotr vykropil hrobku její kamošce. No vona si před tem ještě nechala nasmrkat do flašinetu vod óbršvestky, keré to celý měl za hrbáčkem. A ve finálce zgómnete, jak pravdivá je hláška, že „lež má krátký nohy“. Pět šteren.

čef
09.04.2023 3 z 5

Tak nebudu ošklivej a budu jenom chválit. Čte se to opravdu dobře, čtenář se o žádnou myšlenku nezachytí a stačí, když si na každé stránce přečte jeden odstavec a ví vše. Příběh je to jednoduchý, ale všelikých popisů činnosti našich hrdinů a jejich dumání si užijete do sytosti. Pro chvíle únavy nemůže být nic lepšího.


babystar
31.12.2022 4 z 5

První příběh z detektivní série Pavel Matouš o tom, že i "slušné rodiny" mají svá nepěkná tajemství, natož pak policista, který si léčí trauma z rozvodu alkoholem. Autorka se zaměřuje hodně na duševní život postav, který ovlivnil jejich chování v krizových situacích. Docela mne štvala ta posedlost Matouše jeho bývalou ženou Renatou. V příběhu vystupovalo tolik postav, že jsem pachatele neměla nárok ani odhadnout.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (14. týden)

31.03.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sedmnáctka v seznamech

v Přečtených36x
ve Čtenářské výzvě5x
v Knihotéce70x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit3x