Rozprávky škriatka Medovníčka přehled

Rozprávky škriatka Medovníčka https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502049/bmid_rozpravky-skriatka-medovnicka-Ilg-502049.jpg 4 91 91

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozprávky škriatka Medovníčka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Luciluc
12.05.2024 4 z 5

Knížka čtená dceři. Měly jsme vypůjčeno z knihovny a časem přečteme i pokračování, protože to byl poměrně hezký příběh, v němž se malí čtenáři edukují i o včelách, a nejen o nich (např. o sršních, kukačkách, cvrčcích,...) Z počátku byly kapitoly kratší, pak o něco málo delší. Styl ilustrací Zdeňky Študlarové znám a docela se mi líbí. Dceři se čtení líbilo, doporučujeme.

Jančislava
19.04.2023 5 z 5

Nám se kniha moc líbila. Příběh mi přišel pěkný a přiměřený dětskému věku. Kapitoly akorát. Za nás (mě a syna) spokojenost.


LunaL.
01.09.2022 4 z 5

Druhá kniha o Medovníčkovi, tentokrát jsme se trefili se synem do prvního dílu (minule jsme četli poslední :D). Syn si hned Medovníčka zamiloval, stejně jako on miluje včely - a med. Líbili se mu podrobné popisy úlů, života a zvyků včel. Ale v knížce je i dost jiných zvířat! :) Mě se na dětskou knížku zdálo moc popisů a málo přímé řeči. Kniha je spíše klidnější, dějově jednodušší. Ale dost hezká a milá :) Půjdem si do knihovny pro další díl :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rozprávky škriatka Medovníčka v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených111x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených8x
v Knihotéce22x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech5x