Rozcestí osudu přehled

Rozcestí osudu https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522328/bmid_rozcesti-osudu-1uw-522328.jpg 4 69 69

Minulost dala Sáře dost zabrat. Stále však touží po štěstí a hřejivé náruči muže, který ji bude milovat stejně jako ona jeho. V den její vysněné svatby ale vyplují na povrch skutečnosti, které ji doslova srazí k zemi. Utíká na jediné místo, kde nalézá vnitřní klid. Na hřbitov s hrobem své maminky. Právě na místě zatoulaných duší nalézá, co by nikdo nikdy nečekal. Odkryje odpovědi na mnohé své otázky a někdo přijde na rozcestí, aby jí pomohl nabrat jiný směr. Kdo je ten, jež ovlivní její budoucnost? Najde štěstí, lásku, vřelou náruč a zbaví se své tíživé bolesti? Možná jen osud přichystal krutý střet se stíny minulosti...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozcestí osudu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

Moniska2410
02.05.2024 5 z 5

Milujete knihy Colleen Hoover ?????

Tak to vás tahle kniha nesmí minout a já nechápu, že kniha není pořádně vidět.

Příběh plný emocí a toho co vše nám občas osud připraví. Překážky, nelehké úkoly, prostě né vše dostaneme zadarmo. Připravte si velkou krabici kapesníčků, nenechte se rušit a užijte si krásný příběh.

Vůbec bych nevěřila, že jde o prvotinu, příběh má hlavu i patu a já doufám, že autorka plánuje další knihy.

Hlavní hrdinka Sára nemá na růžích ustláno, hlavně co se týče vztahů. A když uteče z vlastní svatby, její kroky zamíří za maminkou, ale bohužel ty kroky vedou na hřbitov. Tam jí totálně zhroucenou najde Richard, i on tam chodí za někým, kdo také odešel. Domluví se, že za měsíc se opět sejdou. Když po měsíci dorazí na hřbitov ...................

Nebudu víc psát, protože vám nechci zkazit ten zážitek, až se začne osud Sáry rozplétat. Až začnou věci do sebe zapadat a ona konečně začne pořádně žít. Jediné co vám ještě prozradím, že sem vůbec nečekala, co si na nás autorka připravila.

veronikaJ36e
28.03.2024 5 z 5

Kniha, které nemám absolutně co vytknout. Extrémně vychvaluji to, že se nejedná jen o bezduchou romantiku, jakých je spousta a které mě až tolik neberou.
Hlavní hrdinka Sára je v tomto případě skutečnou hrdinkou, jejíž život je jedno velké peklo. A já nechci psát, v čem všem, protože to celé bylo pro mě jako čtenářku neskutečné - všechno objevit a projít si tím při čtení. O to vás nechci připravit!
Nevím, co říct, aniž bych něco prozradila, ale tuhle knihu v závěru prostě miluju.
Děkuji, žes ji, Em, napsala.


Mamka_cte
20.03.2024 4 z 5

Když si odmyslíte otřesnou korekturu a úpravu knihy, tak objevíte neskutečně nádherný a dojemný příběh, který bych se nebála přirovnat ke knihám od CoHo.

Hlavní postava Sára je hrdinka. I přes to, co všechno zažila, se nebála zamilovat. A kde? Na hřbitově. Krásné místo pro začátek lásky, co říkáte?

Příběh v sobě ukrývá neskutečné množství překvapivých momentů. U některých jsem sotva dýchala.

Úryvek z knihy, který jsem napsala na obrázek k recenzi, mě neskutečně dostal. Nádherné gesto, ale až postupem v knize se dozvíte, že toto “gesto v sobě ukrývá mnohem, mnohem více.

Ztracená rodina, láska, bolest a mnoho dalšího obsahuje tenhle dojemný příběh. Plus jeden pes, který přidá tlapky a pomůže s osudem.

Knihu bych opravila a vydala znovu, lépe. Rozhodně by měla větší dosah, protože si to zaslouží. I přes ty rušivé elementy jsem si knihu moc užila. Krásný příběh plný emocí. Doporučuji.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Poslední gambit, Kéž bys tu byl a další knižní novinky (46. týden)

12.11.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rozcestí osudu v seznamech

v Přečtených62x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených7x
v Knihotéce107x
v Chystám se číst80x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

přátelství láska zrada tajemství romantika odpuštění, odpouštění

Autorovy další knížky

Emilly Ross
česká, 1991
2023  82%Hotel času
2023  88%Rozcestí osudu