Město ztracených přehled

Město ztracených https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396642/bmid_mesto-ztracenych-goB-396642.jpg 3 67 67

Rockton série

1. díl

Casey Duncanová vyšetřuje vraždy, sama však bojuje s temnou minulostí. Aby před manželem ukryla svou přítelkyni, uprchnou do Rocktonu. Jenže město uprostřed kanadské divočiny je útočištěm i pro další ztracené existence. Místní šerif není z dalších uprchlic nadšený, ale potřebuje od Casey pomoc s vyšetřováním sériových vražd. Casey poznává místní obyvatele a zjišťuje, že ne všichni sem utekli před nebezpečím. Naopak. Sami představují větší hrozbu.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Vyšehrad
Originální název:

City of the Lost , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Město ztracených. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

lenka7679
22.03.2024 5 z 5

Asi bych dala normálně hvězdy čtyři, ale protože se mi nelíbí místní hodnocení, je potřeba ho trochu vylepšit. Nechápu, jak je možné, že po některých knihách je takový hype a jiné mají takové nízké hodnocení a přitom si to oboje nezaslouží. Četla jsem mnohem horší knihy s mnohem vyšším hodnocením.
Jasně, souhlasím, že to není úplně realistické, jenže je to, překvapení, fikce.
I mě někdy naštve, že si autor knihy, tak nějak v průběhu, děj ohýbá podle toho, jak se mu to zrovna hodí. Četla jsem knížky, které se tvářily, že ten nejkrutější mafián se kvůli ženě změnil doslova na beránka božího a to mě taky naštvalo. Jenže tady je blbě jen to, že autorka více nepromyslela a nepropracovala ten princip Rocktonu. Jinak byla zápletka v pohodě a nelišilo se to od kdejakého detektivního příběhu v televize. A tohle bych si klidně na obrazovkách dokázala představit.
Postavy byly sympatické, líbilo se mi, že příběh byl bez zbytečně velkých a vleklých vztahových dramat, to úplně nemusím. Bylo to čtivé a děj se posouval a zároveň s ním i postavy. Za mě určitě doporučuji.

Luigi1
23.11.2023 4 z 5

Zajímavě napsané a dobře čtivé


santa1212
05.08.2023 3 z 5

Mně tahle knížka nesedla. Ani nerealistickým tématem (zápletkou) ani stylem psaní. Určitě si své čtenáře najde, není jistě špatná, ale já se s ní nesžil.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Město ztracených v seznamech

v Přečtených89x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených1x
v Knihotéce134x
v Chystám se číst54x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech2x