Rockové tango přehled

Rockové tango https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359363/bmid_rockove-tango-Kjs-359363.jpg 4 155 155

Rockové tango série

1. díl >

Někdy se právě ze splněného snu může vyklubat ta nejhorší noční můra. O tom se na vlastní kůži přesvědčila i Sunshine Lawsonová, když se jí po letech podařilo setkat se s jejím zbožňovaným idolem. Jenže sukničkář Damien Shane není jenom populárním rockerem, ale také bezcharakterním ničemou, který nemá respekt před ničím a nikým. Kdo by si myslel, že setkání zrzavé Sunshine a zpěváka Damiena skončí láskou na první pohled, je na velkém omylu. Právě naopak, nenávist, zklamání a vystřízlivění jsou pocity, které si zdravotní sestra a bývalá profesionální tanečnice ze setkání odnáší. Lidé se v životě vidí vždy dvakrát a jinak to nebude ani tentokrát. Damien Shane se po těžké nehodě musí stáhnout do ústraní. Množství operací není ničím v porovnání s tím, že přišel o zrak. Jeho ošetřovatelkou se stává dívka, které kdysi ublížil. Vzpomene si na ni arogantní hudebník? Sunshine je totiž první ženou, která mu nemíní darovat absolutně nic a navíc ho nutí přemýšlet o sobě. Nečekaný konec příběhu vás přinutí zamyslet se nad tím, že v životě opravdu nic není zadarmo. Autorka úspěšného milostného románu Pákistánská princezna.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rockové tango. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (48)

E.T.007
28.10.2023 2 z 5

(SPOILER) Začiatok bol fajn, no potom...

To, že Sunshine šla opatrovať kreténa, ktorý ju znásilnil, by som ešte pochopiť dokázala – potrebovala prácu a táto bola navyše dobre platená, aj keď neviem, či ja osobne by som sa na to dala (asi iba ak by som chcela Damienovi do niečoho primiešať kyanid :)). Ale ako inak by mohol vzniknúť príbeh, že? Aj keď to, za akých podmienok sa tam dostala – WTF?

A potom sa to celé posralo. Jedno trápne klišé za druhým. Stále som čakala, ako sa to zvrtne, ibaže nič prekvapujúce či výnimočné sa v knihe nestalo. Len klišé, klišé, samé klišé. A ja navyše nikdy nikomu neuverím, že bezcharakterný idiot a kurevník sa dokáže zmeniť na úžasného a milujúceho chlapa. A toto bola láska ako hrom! Teda mala byť, pretože ja som to autorke nezožrala, takže som len gúľala očami a priznávam, že som popreskakovala poniektoré pasáže.

Takže keď to zhrniem: minimálne polovica knihy ma brutálne nudila a ten zvyšok... no, neviem, či to stálo za ten čas, ktorý som knihe venovala.

LiLinka
21.04.2023 4 z 5

Zajímavý netradiční román s nečekaným závěrem.


tami1
02.02.2023 1 z 5

Ježíííííš - to byla slátanina.

Jedná hvězda za závěr. Jinak nepochopitelné chování nesympatických postav. Vůbec žádná chemie. Nuda.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rockové tango v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených216x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených8x
v Knihotéce154x
v Chystám se číst67x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x