Rande na balkoně přehled

Rande na balkoně
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452386/bmid_rande-na-balkone-8bl-452386.jpg 4 153 153

Romantiku a humor nepřemůže ani zákaz vycházení „Zůstaňte doma! Zůstaňte doma!“ znělo z reproduktorů opuštěnými ulicemi Milána. Nikdo nebyl připravený na to, že život najednou zamrzne. Alex se ocitl zavřený doma s tím posledním člověkem, se kterým by chtěl dýchat stejný vzduch: se svou bývalkou. Hned za zdí uvízla Didi v bytě přeplněném hlučnou rodinou. Milující a milovanou rodinou, před níž se ale v této situaci dalo uniknout jen na balkon. Na tom sousedním se snažil najít chvilku klidu Alex. Jejich náhodná setkání a povídání přes balkon se změnila v příjemné každodenní schůzky. Samozřejmě s dodržením nařízeného odstupu. Může za tak zvláštních okolností vzniknout láska?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Cosmopolis
Originální název:

Appuntamento in terrazzo , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rande na balkoně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (56)

Kekik
09.04.2024 5 z 5

Velmi milá, vtipná, romantická kniha, u které jsem si užila úplně každé písmenko. Doporučuji ke čtení. Příjemně strávená chvilka se sympatickým Alexem a Didi a její rodinou. I ta Gaia mě bavila.

Čtenářská výzva 2024: Téma 15. Kniha s měkkou/brožovanou vazbou.

Yuuki24
09.02.2024 3 z 5

S touto knížkou není, co řešit. Je krátká stručná. Romantická, odpočinková četba na ukrácení dlouhé chvíle o víkendu, popř. hezké čtení k obědu pro ty, co rychleji čtou. Za mě pěkné, ale malinko tuctovka.


petusska01
30.11.2023 3 z 5

Toto som mala zhltnuté za chvíľku. Nenáročné, príjemné, úsmevné. Hlavné postavy takmer bez chýb. Samozrejme, nakoľko sa celý príbeh odohráva počas covidu, to znamená bez možnosti nejakého hlbšieho poznávania, bez možnosti nejakej situačnej drámy alebo nejakého "zloducha", tak to plynie všetko až extrémne jednoducho. Preto očakávajte iba to čo to ponúka - rýchlu a stručnú romancu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rande na balkoně v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených190x
ve Čtenářské výzvě44x
v Doporučených6x
v Knihotéce140x
v Chystám se číst73x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech2x