Proč válka se Stalinem? přehled

kolektiv autorů

Překlad německé publikace popisující politické, hospodářské a sociální poměry v Sovětském svazu.

Literatura světová Politologie, mezinárodní vztahy
Vydáno: 1941 , Orbis
Originální název: Warum Krieg mit Stalin?, 1941

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Proč válka se Stalinem?. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

WolfIssen
10.10.2025

Absolutní klenot a jsem moc rád, že po těch předlouhých letech je možnost si ji jako znovuvydanou pořídit. Sám veliký, na velmi vysoké industriálně-hospodářské úrovni stojící Sovětský svaz zde skrze tisk, který se v té době mimo hranice svazu samozřejmě nedostal, přiznává, jaký marast má v průmyslu a zemědělství. Kolika zmetky, špínou, bordelem, marastem, zahálkou, plýtváním a dalšími obřímy nedostatky sovětský průmysl oplýval. Hlavouni svazu ovšem do světa pouštěli jen velkohubé řeči o tom, jak mocnou a industrializovanou unií Sovětský svaz je. A to není jediné pravdivé a zajímavé, co se v knize dočtěte. Pokud tuto knihu někdo bere jako německou propagandu, je pro mě sám bolševikem. Toto dílo by si měli přečíst především všichni mainstreamoví "historikové" , komouši a bolševici, učitělé, badatelé a lidé, kteří vlatní mozek, lidé interesovaní druhou světovou válkou a koneckonců také žáci a studenti, kterým jsou do hlav nalévány lži už od doby, kdy poprvé vkročí do dveří školy.

všech 2 komentářů

Související novinky - Proč válka se Stalinem? (0)

Kniha Proč válka se Stalinem? v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně1x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: