Princ a Skřivánek přehled

Princ a Skřivánek https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/369414/bmid_princ-a-skrivanek-ARx-369414.jpg 5 107 107

Příběh dvou trochu zvláštních chlapců. Kristiána Prince, který si pomalu zvyká na život bez maminky, s tetou a bratrancem a Nikoly Skřivánka, který je nesmírně hudebně nadaný a také velmi osamělý. 2. vydání

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Princ a Skřivánek. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (31)

simca9342
31.12.2023 5 z 5

"Z pravěku"
Povídání o dvou klucích, kteří prožívají těžké chvíle.
Každý jinak, ale společným tématem se zakrátko sblíží.

Janizoun
12.07.2023 5 z 5

Čteno nyní poprvé, zakoupeno v antikvariátu, po přečtení komentáře mého oblíbeného čtenáře zde na databázi knih. Není to vůbec poprvé co mě netušíc na čtení nalákal n.ezn.amy a jako pokaždé nelituji. ( Jen si říkám, že už nesmím tolik číst zde komentáře, páč pak prahnu mít ve své i v dětské knihovně, každou dobrou knihu a doma není pochopení, páč jsem jediný "hltač a sběrač" knih. Zatím tedy, doufám v novou, mladou generaci, které denně čtu ;-)
Kniha mě v dětství minula a je to velká škoda. Pro mě je tato kniha láska na první pohled. Dětem se také moc líbila, poslouchaly ani nedutaly (6 a 8 let) a mně několikrát při čtení ukápla i slzička. Krásné čtení, krásný, dojemný dětský příběh, který se bude určitě líbit i dospělým. Moc ráda doporučuji dál, tato kniha má své kouzlo.


Tony86
31.10.2022 4 z 5

Už dávno nejsem cílová věková skupina, ale pro mě to byla povinná četba po tom, co jsem od autorky přečetl Na konci aleje. Název titulu mě dokonale mátl a přišel mi divný (nevěděl jsem, o čem to bude). Povedený čtivý příběh o dvou klucích a jejich silném kamarádském poutu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Princ a Skřivánek v seznamech

v Přečtených160x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených12x
v Knihotéce64x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x