Pravidla pozitivního sobectví přehled

Pravidla pozitivního sobectví https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250353/bmid_pravidla-pozitivniho-sobectvi-250353.jpg 3 42 42

Buďte spokojenější s deseti pravidly pozitivního sobectví! Podstatou je myšlenka, že abychom se mohli zabývat světem kolem, musíme se nejprve postarat sami o sebe. Díky knížce, která staví na pozitivní psychologii, si srovnáte priority, zlepšíte své vztahy a vykročíte za splněním svých snů.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravidla pozitivního sobectví. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

JitkaI.
03.04.2024 5 z 5

Mně se kniha líbila. Je užitečná svými radami a i po několika letech od vydání se tyto rady hodí i do dnešního uspěchaného světa. Pomohla. Stručně a jasně vysvětleno. Dobře se četla.

vlkcz
15.02.2022 3 z 5

Titul mi přijde trochu zavádějící. Občas se sice objeví připomínka toho, že by člověk měl myslet i na sebe, ale celkově jde spíš o příručku spokojeného života. Pro dvacátníky asi zbytečné, ti mají zdravou dávku sebestřednosti většinou nějak přirozeně v sobě, padesátníci už k tomu zase dospějí životními zkušenostmi. Takže asi pro čtenáře někde mezi. A zřejmě spíš pro čtenářky, styl mi připomínal ženské časopisy. Kladně hodnotím, že na konci každé kapitoly je seznam "doporučené četby", pokud by se někdo chtěl dozvědět víc.
Pro někoho možná užitečné, já jsem se ale s knihou moc nepotkal.


Dixinka
04.10.2020 5 z 5

Náhodou mi padla do ruky a líbila se.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pravidla pozitivního sobectví v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených69x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených3x
v Knihotéce13x
v Chystám se číst50x
v Chci si koupit11x