Pravidlá lásky přehled

Pravidlá lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412764/bmid_pravidla-lasky-iQQ-412764.jpg 4 6 6

Čo pre vás znamená láska a medziľudské vzťahy? Aký význam má vo vašom živote vzťah s partnerom, rodinou, priateľmi a ľuďmi všeobecne? Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, prečo sa váš nedávny vzťah, z ktorého ste mali dobrý pocit, rozpadol? Alebo nad tým, prečo sa vaše deti medzi sebou neustále doťahujú? A prečo si zrazu nemáte čo povedať s priateľom z vysokej školy? Nech si už na tieto otázky odpovedáte akokoľvek, jedno je isté: Láska a vzťahy sú nesmierne dôležité. Vnášajú nám do života spokojnosť a šťastie. Existuje mnoho výskumov, ktoré dokazujú, že ľudia, ktorí milujú a sú milovaní, sa v priemere dožívajú vyššieho veku ako tí, ktorí žijú bez lásky. Ako si teda budovať a udržiavať plnohodnotné vzťahy? Jednoducho – stačí len poznať zákony medziľudskej príťažlivosti – Pravidlá lásky. V tejto knihe sú zhrnuté do jednoduchých, ale účinných odporúčaní, ktoré vám pomôžu k vysnívaným vzťahom, či ich už vnímate ako romantické prepojenie spriaznených duší alebo harmonický partnerský a rodinný život. Aj vďaka rozumnému nadhľadu a odľahčenému štýlu Richarda Templara sú Pravidlá lásky výnimočnou knihou v oblasti vzťahov, ktorú si okrem žien radi prečítajú aj muži.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Eastone Books
Originální název:

The Rules of Love: A Personal Code for Happier, More Fulfilling Relationships , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravidlá lásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Kedi
18.02.2016 4 z 5

Pravidla, která jsou nebo by měla být součástí života. A pak vám bude líp. Zamyšlení nad životem. Milé čtení.

ladyba
29.10.2015 4 z 5

Autor se velmi dobře čte a pokazuje na věci, které by měly být samozřejmé.


mgeisselreiter
28.07.2012 4 z 5

Po přečtení knihy 100 zlatých pravidel jak zbohatnout jsem si autora velmi oblíbil. Jeho rady jsou ze života a praktické. I když mi kniha k bohatství materiálnímu nepomohla, přesto mě obohatila duševně. Následně jsem přečetl 100 zlatých pravidel pro úspěšnou kariéru a pro spokojený život, nyní čtu pravidla pro lásku a manželství.
Kniha přináší mnoho praktických rad ze života, jak vycházet s partnerem, manželem apod. I když se nejedná a asi i těžko může jednat o originální rady, přesto jsou velmi užitečné. Většina z nich je každému rozumnému člověku známá, kniha mu je však sumarizuje a oživuje. I když jsem teprve za polovinou, myslím, že kniha je pro mě velmi užitečná. U tohoto druhu literatury doporučuji zatrhávat si vhodné pasáže a po přečtení knihy si ji projít ještě aspoň jednou znovu celou. 90%.
Dočetl jsem 26.8.12 a hodnocení upravuji na cca 80% - dost pravidel mě oslovilo, ale následně jich dost bylo pro mě ne moc použitelných nebo užitečných. Teď se chystám si projít knihou znovu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pravidlá lásky v seznamech

v Přečtených8x
v Doporučených1x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit3x