Praktický průvodce těhotné ženy přehled

Praktický průvodce těhotné ženy
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/131919/prakticky-pruvodce-tehotne-zeny-131919.jpg 5 4 4

V přehledném a podrobném průvodci získají čtenářky informace o celém průběhu těhotenství v jednotlivých měsících a týdnech formou tabulek, nákresů a obrázků. K přehledovým tabulkám se připojují podrobná vysvětlení a hlavně rady, upozornění i uklidňující odpovědi na otázky, které znejisťují budoucí maminky, informace, jak si počínat, co zachovávat a čemu se vyhnout. Strukturované grafické uspořádání napomáhá přehlednosti a jednoduchému vyhledávání informací.... celý text

Literatura naučná Rodina
Vydáno: , Portál
Originální název:

Guide pratique de la femme enceinte


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Praktický průvodce těhotné ženy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

tatjana1737
11.12.2019 5 z 5

Souhlasím s úvodním komentářem. Knížka je sice útlá, ale obsahově k nezaplacení. Líbí se mi, že je členěná do kapitol podle jednotlivých měsíců těhotenství, přičemž jedna kapitola je vždy věnována matce (co se děje s ní, jaká vyšetření podstoupit, nač se v danou chvíli zaměřit) a druhá dítěti (jak se v daném měsíci vyvíjí, jak je zrovna velké, co vše se s ním děje). V knize jsou rady na různé cviky, je tam stručně i o stravě a výživě v těhotenství, v závěru je i o porodu. Přiznám se, že čtení o porodu pro mne bylo velkou abstrakcí, nedovedla jsem si jej představit. Ale ty předchozí kapitoly, včetně různých tabulek vždy v závěru kpt, byly vynikající. Obvodní gynekolog mi moc věcí sám od sebe nevysvětloval, kdybych neměla načteno, netušila bych, proč se uchyluje k některým úkonům, takto jsem měla možnost se i doptat na něco, co mi třeba nebylo jasné. Výraznější možnost a čas ptát se na cokoli zdravotníků jsem měla až na předporodním kurzu, který je ovšem hrazený - nikde jinde se se mnou nikdo nebavil, takže průvodce byl jako zdroj informací naprosto super. Vše bylo podáváno naprosto neutrální formou, bez nějakého výrazného strašení či naopak idealizace. Kniha nebyla ani příliš drahá, takže s klidem mohu říct, že za málo peněz jsem doma měla hodně muziky. Jen při druhém a třetím těhotenství už jsem tak pečlivě číst nestíhala :-).

Verrrunka
01.02.2017 5 z 5

Výborně zapracované, přehledné a plné informací. Je to jedna z nejlepších, které jsem k tomuto tématu měla v ruce. Vše je jednoduše vysvětleno, kapitoly jsou logicky členěné. Myslím, že jsou zde odpovědi na všechny otázky, které vás mohou v souvislosti s těhotenstvím napadnout.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Praktický průvodce těhotné ženy v seznamech

v Přečtených6x
v Doporučených1x
v Knihotéce3x

Autorovy knížky

2006  90%Praktický průvodce těhotné ženy