Poušť nezná slitování přehled

Poušť nezná slitování https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347611/bmid_poust-nezna-slitovani-kAw-347611.jpg 4 17 17

V den, kdy je z vězení propuštěn Dan Rodelo, uprchnou i jeho komplicové Joe a Tom, kteří si odpykávali trest za loupež zlata. Joe se bojí, že mu Dan chce ukryté zlato vyfouknout, a tak se všichni vydají přes poušť vyzvednout lup ze skrýše. Vedro, žízeň, rozbroje, krvelační indiáni i to, že Dan má v úmyslu vrátit zlato majitelům, tak tohle asi nedopadne dobře…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poušť nezná slitování. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Jack Bauer
24.07.2023 4 z 5

Kratičký western velice jednoduše napsaný, ale čte se parádně. Oddechovka k vodě nebo do vlaku. Zatím se mi líbí všechny Amourovy westerny, jeden lepší jak druhý tak jak jsem v mládí četl dnes už naivní Mayovky.

Kakho-Oto
13.11.2021 4 z 5

První třetina knihy mě moc nebavila, ale až se děj přesunul do pouště, začalo pravé nefalšované dobrodružství. Konec podle očekávání, nakonec dávám čtyři hvězdičky, ovšem ve skutečnosti je to 3,5 hvězdičky, tj. 7/10.


Luigi1
09.08.2020 5 z 5

(SPOILER) Dan Rodelo opouští věznici v Yumské poušti.Rok zde strávil za trest který nespáchal,nacházel se na cestě s mužem který se jmenoval Tom Badger.On mohl dosvědčit Rodelovi,že s loupeží zlata nemá nic společného,mlčel.Hodně vězňů se pokoušelo uprchnout,ale v cestě jim stáli idiáni z kmene Jakiů,kteří za každého přivezeného(pochpitelně mrtvého muže vždy střeleného do hlavy)inkasovali padesát dolarů.O tom zlatu vědělo hodně lidí.Strhlo se šílenství.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poušť nezná slitování v seznamech

v Přečtených19x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce27x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit2x