Potřebuji tvou lásku přehled

Potřebuji tvou lásku https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/490517/bmid_potrebuji-tvou-lasku-eHk-490517.png 4 18 18

Jedná se o čtvrté vydání českého překladu publikace, která se řadí mezi nejúspěšnější tituly zabývajících se výchovou dětí. Tuto knihu ocenili mnozí rodiče, pedagogové a další lidé, přicházející do styku s dětmi mezi druhým a dvanáctým rokem. Autor, který je profesorem pediatrie a psychiatrie na universitě v Tennessee, pomáhá ve své práci porozumět důležitosti bezpodmínečné lásky pro zdravý vývoj dítěte. Kniha obsahuje množství příkladů a pomáhá tak vidět nejen význam role rodičů, ale stává se praktickou přiručku pro každodenní kontakt s dětmi.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Rodina
Vydáno: , Návrat domů
Originální název:

How to Really Love Your Child


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Potřebuji tvou lásku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Varjohukka
22.08.2022 3 z 5

Zrovna čtu knihu Děti a pět jazyků lásky, kterou napsal Gary Chapman právě spolu s R. Campbellem, a jelikož byla tato kniha zmiňována, četla jsem ji jako doplňující literaturu. Něco jsem si z knihy vzala, ale ne se vším souzním a některé věci na mě byly moc...moc americké a pobožné. Beru ale v potaz, v jakém roce byla kniha původně napsána a z jakého prostředí pochází.

Guepp
15.01.2022 2 z 5

Ocenuji prvni kapitolu, ve ktere autor upozornuje, ze je pro vychovu dulezita harmonie mezi rodiči. Mnoho knih na tento fakt zapomina.
Osobne mi vadilo citovani z Bible a odkazy na viru. Verim, ze je to pro autora dulezite, ale me to opravdu rusilo.
Kniha Vam celkove rekne mnoho obecne znamych veci, ktere jsou ale tezko aplikovatelne. Jednoduse se napisi, ale chce to hodne sebezapreni a motivace k aplikaci. Nemusi se na prvni pokusy zadarit a efekt neni okamzity.
Preji plno sil vsem, kteri se snazi o zmenu. Je to skvele! :) Doporucuji napriklad knihy Zkoušeli jsme všechno! Respektující a klidné výchovné postupy, Aha! Rodičovství, Cesta ke šťastnému dětství, Dětský mozek vysvětlený rodičům apod.
Ono co si budem... diteti je fakt jedno, ze ma spinave teplaky, ale chce aby ho rodice sledovali pri cinnosti, ocenili ho, podporili a dali mu pusu. :)


michaela0040
02.12.2020 5 z 5

Ač svoje vlastní děti ještě nemám, knížku jsem si pořídila, protože jsem chtěla dětem rozumět lépe jako pedagog. Musím říct, že to je jedna z nejlepších knížek o výchově, které jsem kdy četla. Nepřijde mi nepřenosná, právě naopak. Velmi klíčový pojem pro mě zde byl "citová nádrž".

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Potřebuji tvou lásku v seznamech

v Přečtených29x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce20x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x