Postelová tajemství mistrů kuchařů přehled

Postelová tajemství mistrů kuchařů https://www.databazeknih.cz/img/books/67_/67776/bmid_postelova-tajemstvi-mistru-kucharu-660ae647b0721.jpg 4 79 79

Román současného britského spisovatele, autora bestselleru Trainspotting. Danny Skinner pracuje na městské hygienické inspekci, ale jinak se jeho život skládá z divokých pitek, hospod a kocovin. Když se v jeho kanceláři objeví nová tvář - zakřiknutý a introvertní Brian Kibby, Skinner se na něj okamžitě zaměří. Odkud se bere nenávist, kterou k němu cítí, a co je to za podivnou nemoc, jež začne sužovat nechápajícího Briana? Kniha hlásící se k odkazu Wildeova Obrazu Doriana Graye je gotické podobenství o posedlostech, jež ovládají náš svět - jídle, sexu a celebritách, kterým se tak rádi klaníme.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Argo
Originální název:

The Bedroom Secrets of the Master Chefs , 2006


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Postelová tajemství mistrů kuchařů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

samkko
25.09.2022 2 z 5

Je mi to líto, ale od Welshe zatím nejhorší dílo. Leč je autor můj oblíbenec, tohle se jaksi vymklo jeho genialitě. Postavy byly sice super, ale příběh nebyl dostatečně poutavý a na Welshe ani dostatečně zvrácený.

kleozpatra
23.02.2020 4 z 5

Welsh je neuvěřitelný a stejně jako jeho postavy jsou otroci kdečeho, i na něm si lze vytvořit závislost. Už teď jsem poslední stránky zajídala čokoládou, aby pád do kocoviny nebyl tak strmý. Nic nečtu dvakrát, ale v případě Welshe, dík návykovému stylu psaní a velkým prodlevám mezi jeho knihami, mi asi nezbyde než udělat výjimku.


Crimble
09.08.2017 5 z 5

Tentokrát mne Welsh trochu překvapil učesanějším, vyspělejším stylem (ovšem sexuální scéna Dannyho se starou vědmou je tak nechutná, že jakoby vypadla z raných autorových povídek... úplně se mi zvedl kufr), a musím konstatovat, že z mého pohledu je to pozitivní vývoj. Příběh čtivý, žádná velká zamyšlení se nekonají. Vtipné zvraty, originální rozuzlení. A jinak tak nějak všechno, co od Welshe čekáte - chlast, drogy, sex, rocknroll. Moje sympatie se klonily více k outsiderovi Brianovi, svým způsobem mne tak konec knihy docela uspokojil.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Postelová tajemství mistrů kuchařů v seznamech

v Přečtených124x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených5x
v Knihotéce68x
v Chystám se číst57x
v Chci si koupit17x

Štítky knihy

skotská literatura skotské romány

Autorovy další knížky

Irvine Welsh
skotská, 1958
2004  86%Trainspotting
2004  86%Porno
2014  90%Heráci
1999  78%Acid House
2003  82%Lepidlo