Posledný súd přehled

Posledný súd https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487261/bmid_posledny-sud-rej-487261.png 3 166 166

Keď mladá advokátka Brek Cuttlerová zistí, že sedí na opustenom železničnom nástupišti a krváca, nevie si spomenúť, ako sa tam dostala. Je mŕtva. Ako však zomrela? A prečo? Uviazla medzi svetmi na záhadnom mieste, kde žijú ľudia z jej minulosti. Zúfalo túži vrátiť sa k manželovi a nádhernej malej dcérke, ktorá zostala bez matky. Len čo sa však dozvie, že ju sem poslali pre to, aby vstúpila do radov elitných právnikov, čo obžalúvajú a obhajujú duše na Poslednom súde, jej nádej na útek pohasne a nahradí ju strach z budúcnosti. Uvedomí si, že najskôr sa musí postaviť zoči-voči hroznej pravde o svojej smrti. Keď nečakane zistí, že pred súdom stojí ona sama, dozvie sa prekvapujúcu odpoveď na azda najdôležitejšiu otázku zo všetkých: Kto je skutočný posledný sudca našich životov?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

The Trial of Fallen Angels , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Posledný súd. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (47)

Sixtínka
09.05.2024 odpad!

Nedočítala som. Vôbec ma to nezaujalo.

Jája92
09.11.2023 3 z 5

Autorka nám předestřela svou fantazii týkající se posmrtného života. Do poloviny knihy byla kniha poutavá a díky krátkým kapitolám čtení rychle ubíhalo.
Ovšem po té, kdy se v příběhu objevovalo čím dál více postav, se příběh poněkud zašmodrchal a jistá chaotičnost mu zůstala až do závěru.
Též mi filozofické vsuvky překážely ve čtení... Jako třešnička na dortu je obálka, sice vypadá zajímavě, ale rozhodně neodpovídá popisu hl. postavy...


pydla
07.10.2022 1 z 5

Na knize je nejhezčí název a ... to je tak vše. Slátanina příběhů nestabilní kvality. Možná zajímavý pohled na posmrtný soud duší, odpuštění, proplétané nudně filozofickými úvahami a pohledy na soud, boha, pravdu a kdo ví co ještě.
Určitě kniha někoho osloví, jak je vidět, na některých recenzích, já ji však nedoporučuji, leda byste neměli nic jiného po ruce, čím se praštit do čela.
Kniha mi přijde jako hodinový proslov před dvoumetrovým obrazem čistého plátna s modrou tečkou uprostřed, o tom, jaké to není hluboké umělecké dílo a co tím malíř myslel .

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Posledný súd v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených236x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených7x
v Knihotéce152x
v Chystám se číst108x
v Chci si koupit16x