Poslední bourbon přehled

Poslední bourbon https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129340/posledni-bourbon-129340.jpg 4 37 37

Profesionální rozrušovatel knihkupců Úvalský, excentrický básník Szpuzva, smyslná Astrid a animální Isabell se vracejí v nové vyčištěné podobě. Prožijete lásky & sladký život (dolce vitana) v pražské bohémě první poloviny devadesátých let. Tak chutnal svět nesekaný hypotékami, krizemi a válkami silných proti slabým, život žitý z vášně a naplno! Inteligentní slovní humor, svižný styl & pes Tudor. BVÚ: „Říkali mi fanoušci, že Poslední bourbon patří do rodiny někam k Saturninovi, Garpovi, Mikulášovi (co je na prázdninách), jeho strejdové jsou Švejk, pan Kaplan, jenž má třídu rád a tetou je prý Tracyho tygřice. Prostě, že patří k těm vzácnejm knížkám, který maj schopnost vyprostit vás z chmur a rozzářit zevnitř, kdykoli je potřeba. Já jim zato děkuju, protože pro pětadvacetiletýho střihouna, kterým jsem byl a jenž o psaní věděl leda to, že každá věta končí tečkou, je to docela pocta.“... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední bourbon. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Doug
25.10.2023 2 z 5

Hubotřasný román? Spíš hlavokrutný a ráměkrčný. Jak už to bývá, příliš silný tlak na pilu humoru je kontraproduktivní, i když chápu, že autor se při psaní nejspíš královsky bavil.

Slůník
31.05.2023 3 z 5

V mem výtisku byly některé stránky přeházené, některé chyběly úplně. Na dojem z četby to nemělo prakticky žádný vliv... Dokonce přemýšlím, zda to nebylo součástí autorskeho záměru!


matej.kulistak
23.01.2022 1 z 5

Tahle kniha se tak zoufale snaží být špatná, až se jí to daří. Taky se snaží být postmoderní, a to se jí, řekl bych, daří rovněž. Kdo má chuť dostat pádlem do ksichtu, bude se bavit. Taková knižní alternativa RRRrrr nebo Monty Pythonu.
Já se bavil. Asi si to budu muset přečíst znovu...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (3)

Prohrávám na všech frontách, i v té na levné štěstí.


Střílel z okna z bubínkového revolveru do noci. Celý život si z něho někdo střílel. Teď volal lidstvo k zodpovědnosti.


Cpeš prachy do zasloužilých mudrců.


Kniha Poslední bourbon v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených52x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených5x
v Knihotéce22x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x