Polnočný denník přehled

Polnočný denník
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/226907/bmid_polnocny-dennik-7km-226907.jpg 4 168 168

Kniha Polnočný denník sa v ankete časopisu Knižná revue stala Debutom roka 2002. Neuveriteľných 137 543 prístupov zaznamenal anonymný autor Maxim E. Matkin na svoju knihu príbehov Polnočný denník v internetovom časopise inZine. Do tohto čísla nie sú započítané reakcie na dielko, ktorých bolo niekoľko stoviek. Okolo identity autora sa v priebehu roka rozpútalo niekoľko škandálov, keď sa čitatelia snažili pod sľubmi finančných odmien dopracovať k informácii, kto sa za týmto, v slovenskom internetovom svete najznámejším menom, skrýva. Napriek tomu, že sa virtuálnym i reálnym priestorom šíria rôzne fámy o identite, veku a sexuálnych preferenciách Maxima E. Matkina, isté je len to, čo o sebe sám prezradil. Nikto nevie, čím sa vlastne živí, ale keď píše, je to hlavne o zmysle života, depresiách, o láske a o sexe. Hlavne o sexe ...... celý text

Romány Literatura slovenská
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Polnočný denník , 2002


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polnočný denník. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

Sixtínka
26.09.2022 3 z 5

Dostala som sa k tejto knihe cez známu, ktorá mi ju požičala, že vraj je to super, nech si to prečítam. Tak som si ju prečítala.
Nezdieľam jej nadšenie. Nebolo to zlé, ale ani ma to až tak nenadchlo. Kniha sa číta ľahko, takže ako oddychovka je fajn, ale nič viac.

Hakate
28.08.2022 odpad!

Knihu jsem četla na doporučení. Bohužel nepatřím do tohoto tábora.


Corso
09.07.2021 2 z 5

Clovek by povedal, ze Bratislava je plna mladych ludi s divnymi menami. Alebo... bola minimalne v autorovej hlave. V podstate, ako to nazvat... "vztahovka". Docitate a kedze sa to citalo lahko, nemate pocist strateneho casu. Chapem ze to malo svoju cielovku. Ja som to vtedy cital lebo to bol HIT. :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Polnočný denník v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených271x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených4x
v Knihotéce106x
v Chystám se číst22x
v Chci si koupit4x