Pohodlné lži přehled

Pohodlné lži https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/365819/pohodlne-lzi-Jyh-365819.jpg 3 141 141

Jedno dítě, tři matky, dva otcové, nespočet lží a vynikající psychologický román. Když Tia zjistí, že je těhotná, její ženatý milenec Nathan románek ukončí s tím, že by se měla nechat dítě vzít. To však Tia odmítá. V hrůze, že by jí miminko neustále Nathana připomínalo, dá holčičku k adopci a malá Savannah se dostane do rodiny Petera a Caroline, která sice svou adoptivní dcerku miluje, ale taky jí velmi záleží na její kariéře. Když pak Nathanova manželka jednoho dne objeví v poště dopis se zpáteční adresou Tii, jež jejich rodinu už jednou téměř zničila, obálku otevře. Čeká všechno možné, ale rozhodně ne to, že z obálky vypadnou fotografie malého děvčátka podobného jejímu synovi…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohodlné lži. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (49)

patricia8137
23.03.2024 3 z 5

Kapitoly sú písané v -er forme a prerozprávané z pohľadu všetkých spomínaných postáv. Viac by mi vyhovovalo, keby sa autorka zamerala na lepšie vykreslenie charakterových vlastností postáv. Nevedela som si k nim vytvoriť žiadny vzťah, necítila som sympatie ani antipatie, nevedela som sa stotožniť s ich konaním. Autorka sa venovala opisom situácií, ktoré neboli v deji dôležité a rušili ma od čítania a uberali na čtivosti.
Celkovo knihu hodnotím ako nenáročný príbeh zo života. Kladne hodnotím hlavne tému knihy a to, že bol prerozprávaný z pohľadu každej postavy. Autorka v ňom rozoberá problémy a situácie, s ktorými sa stretáva väčšina čitateľov v bežnom živote - napr. podvádzanie vo vzťahu, problémy s dôverou, sklamanie, odpustenie, materstvo... Po obsahovej stránke ma príbeh veľmi nenadchol, nesadol mi štýl autorkinho písania a chýbalo mi tam niečo viac, čo by vo mne vyvolalo emócie.
@bibliophile_patricia

anezur33
09.09.2020 3 z 5

ODPOČINKOVÉ ČTENÍ.


Jája92
21.07.2020 3 z 5

Odpočinková četba, která se četla rychle.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pohodlné lži v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených203x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených7x
v Knihotéce129x
v Chystám se číst64x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech2x