Pohádky o mašinkách přehled

Pohádky o mašinkách https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/161081/pohadky-o-masinkach-161081.jpg 5 93 93

Pohádky o mašinkách je kniha originálních pohádek či bajek Pavla Naumana, v nichž jsou hlavními postavami lokomotivy a železničáři. Příběhy se odehrávají na pražském Smíchovském nádraží a okolních tratích.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádky o mašinkách. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

Zizala123
05.05.2024 2 z 5

Poslouchala jsem s dětmi jako audioknihu. Asi jsem čekala něco jiného. Mně se příběhy bohužel nelíbily. Dcera taky nebyla až tak odvázaná, ale poslouchala. Jediné komu se to docela líbilo byl syn, podotýkám, že je mu už 9 let. Provedení audiokonihy bylo to jediné, co to za mě jakž takž zachraňovalo, ale chvílemi podkresová hudba působila trochu strašidelně, tak nevím jestli by se to líbilo malým dětem. Celkově bych řekla, že je to pohádka vyloženě pro takové ty malé milovníky vláčků, kteří budou nadšení ze všech těch "odborných" železničářských termínů. Samotné příběhy mě ale přišly i na dětskou knihu hloupé a jakoby tam o ně vlastně vůbec nešlo.

monkal
28.10.2022 5 z 5

Naprosto geniální pohádková knížka, která je určena zejména mužské části populace bez ohledu na věk. Večerníček není špatný, ale v tomto případě je knížka ještě o 100 % lepší. Rád po ni sáhnu i po 30. roku věku.


irskádívka
01.05.2022

Můj malý čtenář miluje všechny lokomotivy a mašinky a tuhle knihu i stejnojmenný večerníček zvlášť. Vlídné vyprávění s krásnými ilustracemi a panem Blahošem z výtopny jsou u nás velmi častým hostem.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pohádky o mašinkách v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených133x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených7x
v Knihotéce78x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech3x