Kubko hovorí prvé slová přehled

Kubko hovorí prvé slová https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/459403/bmid_kubko-hovori-prve-slova-cuC-459403.jpg 5 29 29

Druhá časť Kubkových dobrodružstiev, zameraná na slová, s ktorými deti prichádzajú do kontaktu v prvom a druhom roku života.

Literatura naučná Pro nejmenší
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Pucio mówi pierwsze slova , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kubko hovorí prvé slová. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

angloumene
10.01.2024 4 z 5

Péťa mě baví, syna už tak moc ne. Kolem roku a půl si docela užíval, že našel babí, deda, hafíka, banán nebo auto. Teď kolem dvou let, kdy by to mělo být to pravé ořechové knihu spíš ignoruje. Tak snad to ještě přijde

florentinas
18.04.2023 5 z 5

Malý tuto knížku miluje! Krásné ilustrace a opravdu dobře udělaná!


Aknel26
01.02.2023 5 z 5

Zatímco s prvním synem jsme frčeli na vlně knih Suzanne Bernerové Jaro, Léto atd., s mladším, který není zdaleka tak upovídaný, stále znova prohlížíme knihy o Péťovi. První z nich je zaměřena na citoslovce a jejich vhodné použití, druhá se týká slovní zásoby. Strávíme s Péťou a jeho rodinou celý den od probuzení, oblékání a snídani přes pobyt ve školce, oslavu narozenin, hodinu plavání až po večerní uspávání. Kromě velkých obrázků jsou tu i menší, takový obrázkový slovník základních slov (lidské tělo, oblečení, jídlo, hračky...).
Pevně věřím, že i další díly této skvělé série se dočkají překladu do češtiny. Zatím je můžete pořídit alespoň ve slovenštině. A velmi doporučuji i hry, vkládačky či pexesa, které vyšly asi jen v Polsku, ale jsou k sehnání i v našich e-shopech. Hlavní hrdina se jmenuje Pucio. A je to super, super, super.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kubko hovorí prvé slová v seznamech

v Přečtených29x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech5x