Pán a kocour 1 přehled

Pán a kocour 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536456/bmid_pan-a-kocour-661d2b5729e51.jpg 4 88 88

Pán a kocour série

1. díl >

Ve zverimexu, kde nabízejí malá koťátka, postupně chřadne dospělý kocour, nechtěný a nemilovaný. Průběžně ho zlevňují, ale ani tak o něj nikdo nejeví zájem. Sám kocour už nedoufá, že by se ho někdo ujal. Je proto v šoku, když jednoho dne přijde starší pán, ukáže na něj a řekne: „Tohohle kocoura si vezmu.“ Dojemný příběh o pánovi a kocourovi, kteří toužili po lásce, právě začíná.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Gate

Ojisama to neko

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pán a kocour 1. Přihlašte se a napište ho.

ladyfromskye
28.02.2025 5 z 5

Vánoční dárek od mé kamarádky. O knížce jsem samozřejmě věděla, ale v mangách nejsem úplně kovaná a není to něco, co bych si sama koupila. V tomto případě ovšem rozhodně nelituji, že mám tuhle roztomiloučkou věc v knihovně. Přečteno rychle, až jsem byla sama překvapená. I z toho důvodu mohu tuto mangu vřele doporučit všem začátečníkům – zorientujete se neskutečně rychle a pak už jen čtete. Není to ale jen pro to. Svou roli samozřejmě hraje také citlivý a velice dobře vykreslený příběh o tom, jak se našly dvě osamělé duše. Nejlepší na čtení však bylo, že mi přitom ležel na klíně můj vlastní kočičí zázrak. Já a kocour vřele doporučuji a těším se na druhý díl!

mikika
08.02.2025 3.5 z 5

roztomilý ňuňu komiks pro všechny kočkomily.

Aleen
11.01.2025 3 z 5

Po dlouhé době jsem sáhla po manze, hlavně proto, že je kočičí. Ano, kocourek je roztomilý. Ano, Pán je srdečný dobrák. Blaho kolem srdíčka se tedy dostavilo. Jenže to bylo asi tak všechno. Vše se neustále opakuje, jako pro blbečky. A to mě upřímně dost nebaví. Asi zkusím ještě druhý díl, ale nemyslím, že by se můj názor změnil.

Příliš pozdě, Někdo jako ty a další knižní novinky (26. týden)

23.06.2024

Myslel jsem,že dnešek bude stejný jako všechny dny předchozí . . .

Koťátka jsou super, všichni mňoukají to samé.

Ten stařík se snad pomňauknul!

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Pán a kocour 1 v seznamech

v Mé knihovně29x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

2024  85%Pán a kocour 1
2024  87%Pán a kocour 2